AfterHills, din nou la vânzare. Care este prețul cerut pentru numele celui mai mare festival de muzică din Moldova

Data:

Marca AfterHills se vinde la licitație. Brandul sub care s-a organizat la Iași, timp de trei ani, cel mai mare festival de muzică din regiunea Moldovei, are un preț de pornire de 400.000 de lei (fără TVA). Iar marți, 20 septembrie, marca ce a reunit pe dealurile Dobrovățului sute de mii de spectatori și artiști e oferită pentru a treia oară spre vânzare, după ce la licitațiile precedente nu s-a înscris niciun posibil cumpărător.

În mai 2019, Ziarul Financiar anunța că “Festivalul Afterhills din Iaşi, ajuns la a treia ediţie, îşi schimbă formatul şi ţinteşte 200.000 de vizitatori după o investiţie de 3 milioane de euro”, iar în septembrie organizatorii aveau deja bilanțurile: peste 15.000 de participanți în fiecare zi, “cu un vârf de 22.000 de oameni îndrăgostiți de muzică și distracție în ziua de 25 august, în primul weekend”. Evenimentul – unul aparte pentru România, s-a desfășurat în două weekenduri consecutive, iar biletele pentru 2020 erau deja puse în vânzare.

Primul an de pandemie,2020, a pus punct evenimentelor cu public în România, iar cel de-al doilea an de pandemie a pus punct activității societății SC BIBERLAND VICTORY S.R.L, organizatoarea festivalului.

Firma și-a declarat falimentul în mai 2021, iar în luna următoare Tribunalul Iași constata “dizolvarea societăţii debitoare şi ridica acesteia dreptul de administrare”.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Copaci luați din flex, ca să-ncapă bordurile, la Focșani. Garda de Mediu reacționează

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...