Aktual24 | Bătaie într-o sală de păcănele, deținută de un preot care este și directorul casei de cultură din oraș

Data:

Bătaie într-o sală de păcănele, deținută de un preot care este și directorul casei de cultură din oraș. O bătaie violentă a avut loc recent într-o sală de păcănele din Băbeni, județul Vâlcea. Sala este deținută de preotul din Băbeni, Emil Rădulescu, care este și directorul casei de cultură din oraș.

Sala de păcănele se află în centrul localității, chiar în curtea preotului, foarte aproape de sediul primăriei și chiar și cel al postului de Poliție, subliniază Jurnalul Olteniei.

Sala de jocuri a preotului este singurul local din Băbeni care este deschis non-stop, deși, conform unei hotărâri de consiliu local, acest lucru este permis doar până la ora 22.00.

Citește și: Fiul judecătoarei Dafinescu, eliberat din arest pentru că „a stat în detenţie în perioada cea mai frumoasă a vieţii sale”

Bătaia a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 01:25. Un tânăr a fost lovit de un alt client al sălii, după care s-a iscat o bătaie aproape generală. Ulterior, cel bătut a încercat să revină în sală cu un cuțit, însă nu i-au mai dat drumul înăuntru.

Primarul localității, Ștefan Bogdan, susține că nu știe cui aparține sala de păcănele și că își desfășoară activitatea legal, pentru că i-ar fi suficient acordul vecinilor. El este cel care l-a numit pe preot încă director al sălii de cultură.

Nu-i cunosc, nici nu știu despre cine e vorba

„Nu stiu nimic de treaba asta… Am auzit, dar e treaba poliției, nu e treaba mea. Da, are program cu aprobarea vecinilor (pentru a funcționa non-stop – n.r.), are tot ce trebuie firma aia.

Nu-i cunosc, nici nu știu despre cine e vorba. Oricum, eu vineri am avut discuție cu cel care a eliberat programul de lucru și… «domnule primar, dosarul este complet, poate să verifice oricine, are aprobarea vecinilor»…

Sunt situații din astea când vor program permanent trebuie aprobarea vecinilor.

Mâine oricum o să mă întâlnesc cu cei de la Politie, cu domnul comandant și o să restabilim programul, daca fac chestii din astea, îl bagăm la program de până în ora 22.00. Exact, mai e și în zona centrala, și parcarea…”, a declarat primarul Bogdan Ștefan.

Continuarea în Aktual24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de ore

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de...

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății | Ziarul de Iași

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății. Conform Institutului Național de...

Secţie de votare amenajată într-o casă particulară, în Alba

Secţie de votare amenajată într-o casă particulară, într-un sat...

Dosar penal după ce nuntașii din Buzescu au blocat circulația | Aktual24

Nuntașii din Buzescu au blocat circulația în localitate și...