Aktual24: Petreceri cu Cherecheș, șefi ai Poliției de Frontieră și politicieni PSD-PNL

Data:

Petreceri cu Cherecheș, șefi ai Poliției de Frontieră și politicieni PSD-PNL. Fuga din țară a primarului din Baia Mare a scos la iveală o încrengătură de relații la nivel înalt extrem de dubioasă.

Surse din cadrul Ministerului de Interne au dezvăluit pentru aktual24.ro o serie de relații scandaloase între șefi din politie și politicieni din Maramureș.

Astfel, în primăvara anului trecut, Cherecheș a participat, la invitația șefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmației, Florin Coman, la mai multe petreceri organizate la Pensiunea Capra Neagră și la Domeniul Ivașcu, ambele situarea în localitatea Moisei, județul Maramureș.

Cherecheș și Coman ar avea o relație de strânsă prietenie.

Citește și Revoluționarul care s-a întors din Italia pentru a monta panouri fotovoltaice în România

Pensiunea Capra Neagră și Domeniul  Ivașcu sunt administrate de Florin Ivașcu, acesta fiind chiar vărul fostului șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), chestor de politie Victor Ivașcu.

De asemenea, Florin Coman și fostul lui șef, Victor Ivașcu, obișnuiau să participe la diverse evenimente private organizate în cadrul Pensiunii Coronița, care este administrată de Adina Ivașcu.

Petreceri cu Cherecheș și politicieni

Aceasta este chiar soția fostului sef al IGPF, Victor Ivașcu. Sursele au precizat că la aceste chiolhanuri cu șefii din IGPF au participat și politicieni de rang înalt precum Vasile Coman (PNL), zis Varzaru, (primarul milionar din Viseu de Sus), deputatul PSD Gheorghe Simon, consilierul județean PNL Ioan Radu Coman și alții.

Citește și Decorațiuni cu girafe, elefanți și lei lângă bradul de Crăciun, la Slatina

Victor Ivașcu a fost demis din funcția de șef al IGPF imediat după fuga lui Cherecheș. În aceste zile are loc un amplu control de la București în cadrul ITPF Sighetu Marmației.

Sursele au menționat că șeful inspectoratului, Florin Coman, ar fi mers luni la cariera Toroioagă din Borșa unde s-a întâlnit cu administratorul FMI Drum Reconstrucție SRL, Florinel Saliscan.

Mai multe citiți în publicația Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related