Aktual24 | Ciolacu vrea să ne bage-n „Groapă”: a dat 172 de milioane de euro pentru stadionul Dinamo, dar pentru spitale n-are bani

Data:

Dacă înaintașul său, Liviu Dragnea, s-a mulțumit să ne arate doar desenele pe hârtie ale celebrelor „spitale regionale”, Marcel Ciolacu a făcut un pas înainte în algoritmul minciunii pesediste și ne-a arătat și terenul unde ele se vor construi.

„După 15 ani în care românii au tot așteptat construirea spitalelor regionale, iată, în nicio lună, acest guvern reușește să spele această rușine națională și să dea drumul, în sfârșit, construcției spitalelor regionale”, a anunțat triumfător stăpânul covrigilor de la Palatul Victoria.

Ceea ce n-a mai anunțat Marcelinho a fost că, de fapt, nu s-a semnat niciun contract pentru construirea vreunui spital regional, ci doar un contract pentru lucrări de pregătire, adică de excavare a terenului și a fundației. Așa scrie, negru pe alb, chiar în comunicatul de presă dat de guvern, dar probabil premierul a mizat pe faptul că alegătorii pesediști nu citesc comunicate de presă.

Citește și: Summitul armoniei europene

Pentru spitale nu sunt bani

În realitate, nimeni, nici măcar Baba Vanga sau Carmen Harra, nu știe când vor începe lucrările, pentru că nu se știe în primul rând când va fi lansată licitația.

Dar Ciolacu, mergând probabil pe dictonul lui Cezar adaptat la vremurile și locurile noastre, „veni, vidi, ciuciu”, a bifat punctul cu spitalele și a trecut la următorul punct pe lista lui de împliniri marețe: stadioanele.

Ei, și să vezi minune, pentru stadioane nu s-a mai făcut doar contract de măsurat terenul, ci s-au direcționat și banii. De pildă, guvernul a aprobat construirea unui nou stadion pentru Dinamo, care va costa frumușica sumă de 172 de milioane de euro – cel mai scump proiect de acest gen de la Arena Națională încoace.

Continuarea în Aktual24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cartelul din Carpați. Despre averea impresionantă a unor lideri liberali, în Sinaia și Franța

Cartelul din Carpați este o grupare din jurul primarului...

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Sindicatele din penitenciare se alătură protestului declanșat de militarii rezerviști

Sindicatele din penitenciare se alătură protestului declanșat de militarii...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...