Aktual24: Cum a încercat Miruna Pascu să scape din arest

Data:

Cum a încercat Miruna Pascu să scape din arest: a susținut în fața judecătorilor că este bolnavă din cauza unei pisici pe care a cumpărat-o fiului ei și că regretă acțiunile de șantaj exercitate asupra unui martor în proces. Ea a solicitat să fie trimisă în arest la domiciliu. Speță s-a judecat joi.

Judecătorii i-au respins solicitarea de a fi plasată în arest la domiciliu.

Miruna Pascu a dat o declarație în fata judecătorilor în care și-a recunoscut faptele, dar a ținut să își spună și punctul de vedere. Ea s-a plâns că a fost dată afară din casă de soț și că nu a putut să țină legătură cu fiul ei cel mare.

„S-au vehiculat și s-au rostogolit în presa multe neadevăruri sau adevăruri trunchiate, sau chiar minciuni, că aș fi ‘mama drogatului’ și o familie ‘pudred de bogata’, o familie care deține 700 de apartamente, o familie care deține imobile la mare, o familie implicată în activități cu cămătarii etc.

Citește și: VIDEO Strigătul de libertate din 1989 nu ne mai spune prea multe azi

O familie destrămată

Practic, familia inculpatului este o familie destrămată. (…) A solicitat omenește și face apel în acest sens și la instanță să constate că este o situație dramatică, inculpata mai are un băiat în întreținere care are vârstă de 16 ani, este un elev deosebit la Liceul Francez și se află în situația în care nimeni din familie nu îi poate acorda acestuia un sprijin.

(…) Nu va mai avea cine să îi ducă un minim ajutor lui Vlad Pascu la arest, în condițiile în care mama lui este în arest. Mihai Pascu, tatăl lui biologic, în privință căruia istoricul său îndreptățește să se creadă că, cel puțin la acest moment, de la momentul accidentului și până în prezent, Miruna Pascu a fost singura persoana care s-a ocupat în mod exclusiv de tot ceea ce înseamnă mâncarea, banii lui Vlad Pascu, apărarea lui și absolut tot. A fost lipsită esențial de orice ajutor.”

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Iohannis va fi primit la Casa Albă de președintele american Joe Biden

Klaus Iohannis se află într-o vizită de lucru la...

Restricții de trafic pe autostrăzile A1 și A10. Circulație îngreunată pe DN 22A

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că...

Executivul a aprobat acordul cu guvernul Ucrainei pentru construcția podului rutier de frontieră peste râul Tisa| Curierul Național

Guvernul a adoptat, la propunerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii,...

Gara de Nord are de acum un sistem digital de informare extins

Sistemul digital de informare pentru călători a fost extins...