Aktual24: Craiovenii despre Târgul de Crăciun al Olguței Vasilescu: prețuri enorme, kitsch și circ

Data:

Craiovenii despre Târgul de Crăciun al Olguței Vasilescu, cu care primărița se laudă că este „cel mai frumos din Europa”.

„Am fost aseară la Târgul de Crăciun, pentru că m-a făcut curioasă un prieten pe care l-am întâlnit cu o zi în urmă. Pe lângă faptul că era plin de mașini care mergeau haotic, șoferii neștiind zona, am găsit loc de parcare abia după o oră.

În acest timp, n-am văzut niciun polițist care să îi îndrume pe oaspeții veniți din alte județe, cu scopul de a degaja circulația rutieră. Cu taxi era un fel de misiune imposibilă, clienții coborau din mașini văzând blocajul de pe străzi.

În centru, pentru că numai acolo e zbenguială, era o nebunie. Om lângă om, persoane cu alte apucături, atente la buzunare și genți, niciun polițist pe care să-l văd, un circ în toată splendoarea.

Citește și: Vicepreședintele CJ Argeș anchetat, după ce a cumpărat 5 locuințe sociale de la firma unui prieten

Prețurile sunt enorme, demne de un restaurant de fițe din București, Brașov sau Cluj. Frumusețea e ca mănânci ‘în palmă’ sau stând în picioare, dacă ai loc la cele câteva mese puse haotic. 7 lei un mic, aproape 30 de lei o porție de murături, 15 lei/100g de cărniță de purcel. Am preferat un restaurant din zonă, unde am mâncat civilizat, am putut să-mi pun haina într-un cuier și unde prețurile erau mult, mult mai mici.

Gâștele de plastic erau tot încurcate în luminițe și bradul clonat încă avea urechi.

N-am înțeles rolul ‘porții’ de lemn din fața primăriei. O hidoșenie pusă în mijlocul târgului.

‘Celebra’ roată (pe care o vedem în mai toate orașele țării) era mai mult goală. De 30 de lei, cât costă o cursă pentru o persoană, poți să cumperi o pizza sau să mergi la un film, dar poți opta să stai, în frig, în aer timp de câteva minute.

Partea bună e pentru comercianții care au ales să vină la această ediție, patronii de restaurante care nu fac față cererii și unitățile de cazare care sunt pline.

Concluzia a fost ca a prietenului, cu amendamentul că îmi place aleea de luminițe: kitsch și circ.

Citește și: Magistrații cer CSM organizarea de concursuri pentru cele 1000 de posturi libere de la judecătorii

Și când mă gândesc că de la 1 ianuarie 2024 cresc taxele și impozitele, că e frig afară și vine factura la întreținere, că s-au mărit prețurile de zici că trăiesc la Miami, atunci mă lasă rece ideea de ‘cel mai frumos târg de Crăciun’. Dar, după gust, interese și educație…”, a scris Ramona Săseanu, jurnalist TVR, pe Facebook.

Primarul PSD Lia Olguța Vasilescu, obsedată de superlative, susține că bradul de Crăciun de la Craiova este „cel mai frumos din Europa”.

Continuarea în Aktual24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Târgul de Crăciun Craiova / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. TARG DE CRACIUN-,,CEL MAI FRUMOS,, pentru otrepe si papagali de Oltenia…. POLITIA LOCALA-adunatura intru paza exclusiva a celei ,,mai iubite muieri oltence,,=electorat rosu =imputiti, parasute,scarbe,nehaliti , cocalari, producatori de maxima repulsie,,ESTE TOTAL INACTIVA….!!!!!! Pentru catei este interdictie,,pentru bipezii participanti la kitschosul targ destinat oligofreniei generalizate,muierile vin in plin centru si dupa mancare si bautura peste limita ,isi expun bucile ,chilotii, se usureaza in strada,statie autobuz la intersectie cu AI CUZA,IN LOCATII CENTRALE… ! ;MULTIMILE BIPEDE SE IMBULZESC FARA PAUZE,,IN ORGASME DE PLACERE INDUSE DE MAI NIMIC ….TOTUL ESTE HALEALA ,BAUTURA SI HAOS MAXIM…! CIRCULATIA ESTE SCAPATA DE SUB CONTROL. AERUL A DEVENIT IRESPIRABIL,SUTE DE MII DE COCALARI RUP TARGUL CU ,,POBEDELE ,,DIN DOTARE, ATMOSFERA ESTE DE BALAMUC,DE TIGANEALA,DE IMPUTIT, NICIDECUM DESPRE ,,BUCURIA CRACIUNULUI,, !!!!!! POLITIA PLATITA EXCLUSIV PT. LOV SI INTERESELE SALE,.ESTE LIPSA CU DESAVARSIRE,DE MAI BINE DE 1 UN AN,DAR PREZENTA IN TARG PANA LA ORA DE PLECARE… …RESTUL ORASULUI FIIND PRAF SI PULBERE..!!!!!! MADAME PRIMAR CINE O ,,IUBESTE MAXIM,, SE CA-CA-N PLINA STRADA..ASTIA VOTEAZA,PT ASTIA PRESTEAZA..!,ASTA-I ELECTORATUL PSD -LOV !! LOCUL 1 INDUBITABIL MONDIAL NU NUMAI EUROPEAN,LA COCALAREALA…MARSSS ..,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related