Aktual24: Dan Diaconescu a pierdut din prima procesul cu televiziunile și publicațiile cărora le ceruse ștergerea stenogramelor

Data:

Judecătoria Sector 1 a suspendat marți judecarea în procesul pe care Dan Diaconescu l-a intentat contra a 29 de publicații și de posturi TV care au publicat înregistrări din dosarul „Sex cu minore”.

Judecătorul a decis suspendarea cauzei pentru neîndeplinirea obligațiilor. „Soluția pe scurt: În temeiul art. 242 C.pr.civ. suspendă judecarea cauzei, pentru neîndeplinirea obligațiilor. Cu drept de recurs pe toata durata suspendării, cerere care se depune la Judecătoria Sectorului 1 București”, este minuta instanței.

Dan Diaconescu trebuia să explice la fiecare articol indicat cum i-a fost vătămată onoarea. Însă, el nu a depus decât niște capturi de la articole.

Dan Diaconescu a dat în judecată, în aprilie, 29 de publicații și de posturi TV, el solicitând instanței o ordonanță președințială prin care publicațiile să fie obligate să șteargă stenogramele din dosarul „Sex cu minore”.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: Guvernul le promite profesorilor 1.000 de lei brut în plus la salariu. Pentru personalul nedidactic creșterea va fi de 400 de lei

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un sucevean aflat în arest la domiciliu pentru trafic de droguri a evadat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din...

Stradă surpată în Slănic Prahova. Geologi și specialişti caută explicații| FOTO

Stradă surpată în Slănic Prahova. Specialişti din cadrul Institutului...