Aktual24: Doamna Firea a ajuns iar la faza pe leșinuri și frezoane

Data:

Taman când se tolănea ea mai bine în sondaje și visa cu ochii deschiși cum o să-l calce pe capul ăla lățos de intelectual pe Nicușor Dan înca din primul tur la proximele alegeri, duduia Firea a avut parte de-o veste rea, la drum de seară: niște procurori au dat iama într-un cămin de bătrâni unde tartori erau foști subalterni ai ei din primărie și au descoperit niște grozăvii mai ceva ca-n lagăre.

Prilej numai bun pentru ca presa „ticăloșită” să acuze că întreg pocinogul ar fi de fapt o afacere cu parandărat de care nu-s străini nici Firea, nici consilierele ei, nici nășica, tatica sau mătușica lui Firea – că n-am înțeles prea bine – și, bineînțeles, nici Negoiță, primarele care parcă s-a făcut din om neom, când îl vezi se ține de pom.

Astăzi, doamna Firea a ieșit pe pagina proprie și personală de Facebook să se vaite cu zece guri că e o victimă, că dujmanii-i poartă pică fincă n-are valoarea sa, mă-nțelegi, că totul e un „atac la adresa familiei mele, a copiilor mei și a soțului meu, cu dorința de a ne compromite carierele”. Nu știu cum ar mai putea fi compromisă cariera domnului Pandele, soțul soției sale, mai mult decât și-a compromis-o el însuși, luând la bătaie lumea pe stradă, dar în privința carierei copiilor cred că duamna exagerează. Păi ce carieră au ei, la 7, respectiv 10 ani?

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: Ciolacu, reacție după ancheta privind ororile din azilele de bătrâni. Premierul a cerut demiterea mai multor șefi de instituții

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Executivul a aprobat acordul cu guvernul Ucrainei pentru construcția podului rutier de frontieră peste râul Tisa| Curierul Național

Guvernul a adoptat, la propunerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii,...

Gara de Nord are de acum un sistem digital de informare extins

Sistemul digital de informare pentru călători a fost extins...

Liderul chinez Xi Jinping a a fost primit de Emmanuel Macron la Palatul Élysée

Liderul chinez Xi Jinping a început luni o vizită...

Ce rute recomandă poliția șoferilor pentru a evita aglomerația

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să ia în...