Aktual24: Mirel Palada, condamnat la închisoare cu suspendare. Pus să facă muncă în folosul comunității la cimitire

Data:

Mirel Palada, condamnat la închisoare cu suspendare. Sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, a fost condamnat joi la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare.

Palada a fost condamnat pentru „săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”. Palada fusese prins băut în trafic.

Pe o perioadă de trei ani, Palada nu are voie să ocupe funcții publice, să conducă mașina și a fost trimis să facă muncă în folosul comunității, pe o perioadă de 90 de zile, la ADP Sector 2 sau Primăria Municipiului București – Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane.

Decizia nu este definitivă.

Citește și: VIDEO A fost prins unul dintre autorii jafului din casa lui Adrian Kreiner. Ucigașii au folosit o „legatură de tip Arbatachar” pentru a-l tortura pe omul de afaceri

“Soluția pe scurt: În temeiul art.396 alin.2 C.proc.pen., cu aplicarea art.396 alin.10 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul PALADA THEODOR MIREL (…) la pedeapsa de 2(doi) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, prevăzută de art.337 C.pen. (faptă din data de 8.10.2020). În temeiul art.67 alin.1 C.pen., aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a), b) ?i i) C.pen., respectiv a drepturilor de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și de a conduce vehicule din categoriile AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE, Tr, Tb sau Tv pe drumurile publice, pe o perioada de 3(trei) ani”, a decis instanța.

Recent, în fata instanței de la Judecătoria Sector 2, Palada a încercat să obțină mila judecătorului după ce a fost prins băut la volan. Palada mai are o condamnare după ce l-a agresat pe Mihai Goțiu, fost senator, într-un studio TV.

„Da, recunosc fapta și doresc să dau o declarație. Sunt de acord să prestez muncă în folosul comunității cu o mică problemă. Că am fost operat”, a declarat Palada în fața instanței.

Citește și: 48.000 euro de la Departamentul pentru Republica Moldova, condus de un liberal, pentru 5 reportaje fără impact

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, transportat la spital

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, lângă...

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost inaugurat

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost...

Pelerinajul de Rusalii de la Şumuleu Ciuc, urmat de 300.000 de persoane

Pelerinajul de Rusalii de la Şumuleu Ciuc, urmat de...