Aktual24 | Israelul a început vânătoarea atacatorilor Hamas

Data:

Israelul a început vânătoarea atacatorilor Hamas. Shin Bet, serviciul de securitate, a înființat o nouă unitate al carei unic scop este identificarea și eliminarea fiecărui individ care a jucat un rol în atacul din 7 octombrie, anunță Jerusalem Post.

În efortul continuu al Israelului de a-i depista pe toți cei implicați în brutalul atac terorist care s-a soldat cu peste 1.400 de victime, Shin Bet a înființat o nouă unitate, numită Nili, un acronim în ebraică care se traduce prin „Eternitatea Israelului nu ia pauză”.

Această unitate este dedicată urmăririi și eliminării fiecărui individ care a jucat un rol în masacrul din așezările din vestul Negevului din 7 octombrie.

Citește și ULTIMA ORĂ Român luat ostatic în Gaza

Aceasta forță a fost înființată special pentru a viza membrii Nukhba (o unitate specială de comando din cadrul aripii militare a Hamas) care s-au infiltrat în Israel, au executat crime în masă în diverse sate și avanposturi ale IDF și s-au întors ulterior în Fășia Gaza.

Membrii acestei noi unități funcționează independent de alte unități de comandă și control care se concentrează pe neutralizarea celulelor de atac și a teroriștilor de rang înalt. Aceasta misiune specială este distinctă, organizația cuprinzând atât agenți de teren, cât și personal de informații.

Sâmbăta trecută, Ali Qadhi, un comandant din cadrul forței Nukhba a Hamas și un jucător-cheie în atacul asupra zonei de frontieră, a fost eliminat. În ziua următoare a fost eliminat un alt personaj important, Billal Al Kedra, care a condus raidul letal din Nirim.

Mai multe în Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Riscul unui nou război. Avertismentul președintelui Azerbaidjanului| Aktual24

Riscul unui nou război. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev a...

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán | SONDAJ

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán,...