Alegeri într-o comună din Mureș în care primii doi candidați au obţinut un număr egal de voturi

Data:

Alegeri într-o comună din Mureș. Cele trei secţii de votare din comuna Cheţani s-au deschis la timp, duminică dimineaţa, la urne fiind aşteptaţi 2029 de alegători care vor decide cine va fi viitorul primar, după ce, în urma scrutinului din 9 iunie, primii doi candidaţi clasaţi au obţinut un număr egal de voturi.

Cei doi candidaţi aflaţi în situaţie de balotaj, respectiv Daniel-Marcel Bega, propus de Alianţa PMP-Forţa Dreptei, şi Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat, primarul în funcţie, au obţinut pe 9 iunie câte 431 de voturi fiecare dintr-un număr total de 1.202 voturi valabil exprimate.

Citește și: De ce votează tinerii partidele de extremă dreapta

Potrivit adresei Primăriei Cheţani, remisă Biroului Electoral de Circumscripţie numărul 31 Cheţani, pe raza comunei sunt 2029 de alegători. La Sectia de votare nr. 304 figurează 458 de alegători, la Secţia de votare nr. 305 sunt 912 alegători, iar la Secţia de votare nr. 306 sunt înscrişi 657 de alegători, la care se adaugă doi cetăţeni străini cu drept de vot.

Preşedintele BEC Cheţani, Cristina Gârda, a precizat, pentru Agerpres, că nu au fost semnalate probleme până în acest moment.

Citește și: Posibila miză în cazul rejudecării lui Iorgulescu: prescrierea. Soluția ICCJ nelegală

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related