Alt politician din Iași implicat într-un scandal sexual

Data:

În luna octombrie, un alt politician din Iași a fost pus sub acuzare într-un scandal sexual. Cosmin Cristian Niță, candidat PMP la Consiliul Local Erbiceni, a fost inculpat și, o lună mai târziu, trimis în judecată pentru agresiune sexuală. Tot în Iași, un consilier local PNL din Țibănești este judecat în prezent pentru proxenetism, iar dintr-un alt dosar a reieșit că un primar liberal a întreținut relații sexuale cu minore în sediul Primăriei, contracost.

Conform unui răspuns trimis REPORTER de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, pe data de 4 octombrie 2022, la ora 17.45, în timp ce se deplasa pe pasarela pietonală CFR din direcția cartierului Alexandru cel Bun spre Gara Mare Iași, Cosmin Cristian Niță „s-a intersectat cu persoana vătămată, care venea din sens opus, moment în care, cu intenţie, a introdus mâna stângă sub rochia acesteia și a atins-o fără acordul persoanei vătămate pe coapsa stângă, în apropierea zonei intime.”

Citește și: Un drum județean care a ajuns să coste un milion de euro pe km începe deja să crape

Victima a depus plângere, fără a se ști, inițial, făptașul. De-abia după cinci zile, pe 9 octombrie, autorul a fost identificat în persoana lui Niță, acesta fiind reţinut pentru o durată de 24 de ore iar, în ziua următoare, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Iaşi a luat faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar.

Continuarea, în ReporterIS!


Urmăriți PressHUB și pe Google News

(Sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni | Săptămâna Online

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni. Un...

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei  | Bihoreanul

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei nu a...

Protecția Consumatorilor anunță controale. Sunt vizați livratorii de mâncare  | Ziarul de Iași

Protecția Consumatorilor anunță controale. Sunt vizați livratorii de mâncare...