Asigurări private de sănătate pentru angajaţii de la stat: peste 2 milioane de lei

Data:

Operatorul public de transport local asigură angajaţilor companiei acces la servicii suplimentare de sănătate. În acest sens, CTP a lansat o licitaţie pentru încheirea de poliţe de asigurare pentru fiecare angajat, valoarea totală a contractului fiind estimată la peste 2 milioane lei timp de un an.

Licitaţia CTP a stârnit interes între asiguratori, în condiţiile în care patru societăţi din domeniu au depus oferte: Groupama, Eurolife, Asirom şi Omniasig. Toate cele patru oferte au intrat în evaluare CTP, iar comisia de licitaţie va desemna câştigătorul până la sfârşitul lunii în curs.

Citește și: Proiectul privind taxa pentru magazinele cu case „self-service”. Ce este greșit la această idee

Potrivit directorului CTP Cristian Stoica, o astfel de poliţă voluntară de sănătate va asigura accesul fiecărui angajat la orice spital sau clinică medicală din ţară. Angajaţii vor putea beneficia de la servicii precum analize de bază în sistemul privat şi până la investigaţii imagistice sau intervenţii chirurgicale.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related