Au fost decernate „Oscarurile aviației”. Care este cea mai bună companie aeriană | Aktual24

Data:

spot_img

Au fost decernate „Oscarurile aviației”. Care este cea mai bună companie aeriană din lume. Ce companii sunt în top 10.

Ființele umane nu au fost concepute pentru a zbura într-un tub metalic presurizat. Dacă, totuși, trebuie neapărat să zburăm, modul de a face această experiență să fie cât mai bună este să zburăm cu Qatar Airways.

Cel puțin acesta este verdictul Skytrax, care a anunțat luni care sunt cele mai bune companii aeriene ale anului, transmite CNN.

Citește și: Ceasurile Tissot pe care trebuie să le cunoști: PRX și T-Touch – Află de ce sunt atât de populare!

Qatar Airways, cea mai bună companie aeriană din lume

Pentru a opta oară în istoria de 25 de ani a prestigioaselor premii – cunoscute drept Oscarurile aviației comerciale–Qatar a fost desemnată cea mai bună companie aeriană din lume, în semn de recunoaștere a calității serviciilor pe care le oferă pasagerilor.

„Este o realizare remarcabilă pentru Qatar Airways să câștige acest titlu de cea mai bună companie aeriană din lume pentru 2024, a opta oară când triumfă”, a declarat Edward Plaisted, CEO Skytrax, cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor, care a reunit executivi ai companiilor aeriene și membri ai echipajelor într-un palat de lângă aeroportul Heathrow din Londra.

„Felicităm Qatar Airways pentru acest succes care ar trebui să fie o sursă de mare mândrie și satisfacție pentru conducerea și personalul companiei aeriene”.

Transportatorul din Orientul Mijlociu și-a construit o reputație solidă în ultimul deceniu, ajutând aeroportul internațional Hamad din Qatar, care a fost premiat, să se impună ca un centru global al aviației, pentru a face față rivalilor regionali Dubai și Abu Dhabi.

Citește și: Importanța dermatoscopiei în prag de vară

Flota Qatar de 230 include 10 superjumbo-uri A380, Boeing 777-300ER, Boeing 787-8 și 787-9, Airbus A350-900 și A350-1000, plus o gamă de avioane de capacitate mai mică.

„Acesta este un moment de mândrie pentru Qatar Airways și este o onoare pentru mine să împart acest premiu cu colegii mei care muncesc din greu”, a declarat CEO-ul companiei aeriene, Badr Mohammed Al-Meer.

„Acest premiu este o mărturie a dedicării noastre neîncetate de a oferi servicii de neegalat și inovație. Așteptăm cu nerăbdare mai multe victorii în viitor”.

Continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: pixabay.com / garten-gg )

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Forțele Navale Române marchează Ziua Armatei cu ceremonii în garnizoanele din țară

Forțele Navale Române organizează, vineri, ceremonii militare și religioase...

Marea majoritate a rușilor vor încheierea războiului din Ucraina. Sondaj surpriză în Rusia | Aktual24

Sondaj surpriză în Rusia. Majoritatea rușilor care spun că...