Autoritățile române emit un ordin european de anchetă, după ce au pierdut-o pe Elena Udrea prin pușcăriile din Bulgaria

Data:

Curtea de Apel București a emis luni un ordin european de anchetă pentru a afla unde este încarcerată, de fapt, Elena Udrea în Bulgaria, pentru ca aceasta să fie audiată în dosarul în care este acuzată de trafic de influenţă şi spălare a banilor, în legătură cu suma de 5 milioane de dolari primită de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu, potrivit Hotnews.ro.

La termenul de luni de la Curtea de Apel București al procesului în care Udrea a fost trimisă în judecată de DNA în urmă cu 5 ani pentru că ar fi acceptat o mită de aproape 5 milioane de dolari de la „băiatul deștept” Bogdan Buzăianu pentru a păstra condițiile negociate la o serie de contracte cu Hidroelectrica, magistratul l-a întrebat pe avocatul Elenei Udrea dacă ştie cu exactitate unde se află aceasta, pentru a o putea cita în vederea audierii, scrie Agerpres. Avocatul a spus că nu ştie unde se află Elena Udrea, deoarece el se ocupă doar de dosarele pe care fostul ministru le are în România.

Continuarea, pe Hotnews.ro!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe