Autorizația de construire pentru Spitalul Regional Cluj va fi eliberată după sărbători

Data:

Proiectul Spitalului Regional din Cluj ar putea obține autorizația de construire din partea Primăriei Florești după sărbătorile de Paști. Apoi va urma licitația de execuție a lucrărilor.

La finalul lunii trecute, tema proiectului Spitalului Regional de Urgență Cluj a intrat în dezbaterea comisiilor din Primăria Florești. Etapa de proiectare a viitorului spital urmează să fie încheiată în mai 2023. Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, a declarat, joi, că proiectul urmează să primească autorizația de construire în perioada imediat următoare, iar ulterior acestei etape se vor desfășura procedurile de licitație. 

Citește și O garsonieră de 25 mp din Cluj, de vânzare cu aproape 80.000 de EURO

„Zilele trecute am avut discuții cu reprezentanți ai proiectantului și cu reprezentanți ai ministerului Sănătății pentru a grăbi lucrurile și a pune pe toată lumea de acord cum trebuie să arate proiectul pentru a putea fi avizat.  Chiar în dimineața aceasta am vorbit cu cei de la ministerul Sănătății, care spuneau că, din punctul lor de vedere, acest proiect trebuie trimis la verificat, și probabil după sărbători va ajunge documentația fizic la noi, pentru a putea emite autorizația de construire. De acolo, proiectul va parcurge traseul normal, titrează Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ai cârlig la mașină? Ce trebuie să faci pentru a evita amenda | Ziarul de Iași

Ai cârlig la mașină? Ce trebuie să faci pentru...

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...