Averea ascunsă: Primăria care face reclamă la vinurile familiei primarului

Data:

Zilele trecute am studiat atent site-ul oficial al comunei Teaca, din Bistrița Năsăud, respectiv am căutat diverse documente publice, fără prea mare succes. Cum deschizi însă site-ul primăriei te lovește o poză în care se face reclamă la crama Valea Ascunsă. Toată comuna și județul știe că primarul Iustian Muntean (PSD) este obișnuit cu afacerile familiei, dar să faci reclamă la crama familiei pe site-ul instituției pe care o conduci este, parcă, prea mult.

Zona viticolă Teaca are și alte crame renumite, una dintre ele fiind chiar concurentă, respectiv Casa de vinuri Zaig, dar aceasta nu are loc pe site-ul comunei deși este mai cunoscută.

Citește și Ce salarii au judecătorii de la CCR – Președintele CCR a cumulat pensia specială cu salariul – venituri de peste 800.000 lei

Anul trecut am arătat într-un articol cum numărul de telefon al primarului Iustian Muntean era postat pe pagina de Facebook a lacului Paradisul Verde pentru rezervări, ceea ce demonstrează că primarul desfășoară efectiv activități de administrare, scrie Ion Lucian Petraș. Investigația completă poate fi citită în Săptămâna Online.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...