Bărbat reținut pentru că a abandonat 5 cățeluși în frig

Data:

Bărbat reținut pentru că a abandonat 5 cățeluși în frig. Un bărbat de 46 de ani din orașul Buzău a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de rănire sau schingiuire a animalelor după ce a abandonat pe o stradă cinci pui de câine în vârstă de 3-4 zile.

Poliţiştii au fost sesizaţi de o persoană că un bărbat a abandonat puii pe stradă, iar persoana care a făcut sesizarea a luat puii la domiciliul său cu intenţia de a apela la un medic veterinat pentru a le acorda îngrijire de urgenţă. În urma investigaţiilor, poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor au stabilit că puii în vârstă de 3-4 zile aparţineau, alături de alţi 5 pui, unei căţele care trăieşte în curtea bărbatului.

Citește și Rămași fără clienți, avocații cer lui Iohannis să sesizeze CCR pentru a tranșa disputa pe salariile judecătorilor

Având în vedere că puii erau mici, depindeau în totalitate de mamă şi că temperaturile erau negative, poliţiştii au demarat cercetări, sub coordonarea parchetului, pentru săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor. Totodată, aceştia au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, faţă de bărbatul care i-ar fi abandonat. Căţeii abandonaţi au fost luaţi împreună cu mama şi cu ceilalţi cinci pui şi au fost plasaţi cu toţii într-un adăpost pentru a beneficia de îngrijire corespunzătoare. Cei 5 cățeluși au fost reuniţi cu mama şi cu ceilalţi pui, fiind plasaţi cu toţii în adăpost, pentru a beneficia de îngrijire corespunzătoare.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Investiție de interes public, pierdută din cauza birocrației | Ziarul de Iași

Primăria Iași a ratat o investiție de interes public,...

Victor Micula scapă de închisoare | Bihoreanul

Victor Micula scapă de închisoare, într-un dosar în care...

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina | Oglinda de Azi

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina...