Beneficii extra-salariale. Cum să atragi noi angajați pentru firma ta

Data:

spot_img

Beneficii extra-salariale. Un angajat motivat este în mod cert un angajat dornic să ofere tot la locul de muncă, cel puțin în teorie.

Însă când vine vorba de noi angajări, deținătorii de companie trebuie să știe care sunt tendințele în ceea ce privește beneficiile extra-salariale oferite.

Poți atrage atenția cu vouchere cadou oferite periodic sau diverse sisteme de recompense încă de la momentul interviului cu un potențial angajat. Însă ca să înțelegi despre ce este vorba și cum să te pregătești în această direcție, alături de departamentul de resurse umane, rândurile următoare ar putea să îți ofere informația de care ai nevoie în acest sens.

Ce poți oferi unui nou angajat în companie pe lângă salariul de bază

Cardurile cadou, mereu o opțiune la îndemână

Atunci când se fac recrutări în firmă, angajatorul trebuie să fie la curent cu cerințele de pe piața muncii. În timp ce unii posesori de afaceri au implementat un program mai relaxant de muncă, alții preferă extra-beneficiile salariale.

Poți motiva din start un posibil angajat pentru firma ta, cu ajutorul unor vouchere culturale, așa cum găsești pe Pluxee.ro, ținând cont de vârsta candidatului. Astfel de vouchere beneficiază de 100% deductibilitate în limitele stabilite prin codul fiscal, astfel că, nu ar trebui să îți faci griji cu privire la bugetul companiei.

Mizează pe o asigurare de sănătate ofertantă

Întotdeauna vei câștiga încredere și simpatie dacă oferi un pachet salarial motivant atunci când ești în căutare de noi angajați. Trendurile sunt clare în această privință pentru că nu este suficient să prezinți un anume salariu, ci să pregătești și alte beneficii care pot stimula viitorul angajat al companiei. De exemplu, o asigurare de sănătate la o clinică privată poate fi un astfel de beneficiu, care să ofere o mai bună viziune asupra firmei angajatoare.

Programe de formare la locul de muncă

Și programele de formare la locul de muncă pot fi oferite noilor angajați, ca parte dintr-un pachet salarial atractiv. Faptul că există posibilitatea de a învăța lucruri noi și că se pot accesa cursuri de specialitate sunt aspecte destul de importante când vine vorba de recrutare în domeniul de interes. 

Mai mult decât atât, un potențial angajat va aprecia faptul că se pune accent pe formarea profesională în cadrul unei companii serioase și că există șanse de dezvoltare profesională.

Training în străinătate

Cui nu i-ar plăcea să meargă în străinătate, pe banii companiei, pentru un training de specialitate? Și un astfel de beneficiu poate fi prezentat la momentul recrutării de noi angajați. Important este să se pună accent pe principiile companiei în cauză și modul în care angajații pot fi stimulați și îndreptați către o direcție profesională bună.

Vacanțe cadou

Vacanțele cadou se numără printre beneficiile oferite de companiile care pun accent pe stimularea angajaților. Nu mai este demult un secret faptul că asemenea motivații, respectiv oferirea de vacanțe gratuite pentru angajații de top în firmă și nu numai, pot oferi impulsul de a merge mai departe și de a depăși limitele la locul de muncă. 

Crezi că este momentul să vii cu ceva nou la momentul recrutării de personal? Această opțiunea ar putea să se numere printre cele cu care poți atrage oameni noi, pregătiți și cu dorință de implicare.

Așadar, aceste beneficii extra se pot regăsi printre ofertele salariale aliniate cu trendurile din piața muncii. Majoritatea sunt deductibile, așa că, nu ar trebui să fie un efort financiar deosebit, mai ales dacă vrei să ai parte de oameni de calitate în compania ta.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: Pexels.com

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Motoreductoare melcate vs. alte tipuri de reductoare: ce opțiune este potrivită pentru afacerea ta?

Motoreductoare melcate vs. alte tipuri de reductoare: ce opțiune este potrivită pentru afacerea ta?

Beneficiile unui rezervor de propan pentru locuință – de ce merită o astfel de investiție?

Beneficiile unui rezervor de propan pentru locuință - de ce merită o astfel de investiție?

Interviu cu ARLINDA MORAVA – Soprana

Destinul a purtat-o din ţara ei pe meleagurile României,...