Bistrița a aniversat 758 de ani de atestare cu KILLA Fonic, traper care face laudă drogurile

Data:

Nu e nicio știre, se știe de câteva săptămâni că la Zilele Bistriței a fost invitat și plătit din banii publici să cânte/recite tinerilor bistrițeni un „artist” cu numele de scenă KILLA FONIC, în traducere liberă un killer de sunet.

Așa a și fost concertul, așa au fost și versurile, criminale, dar mai grav este că tinerii sunt expuși și încurajați să empatizeze cu astfel de specimene, cu o cultură underground a drogurilor, banilor obținuți ușor, depravării și dezumanizării.

Bistrița a fost pusă deja de mult timp pe harta traficului de droguri, traficanți de renume internațional și-au făcut veacul la Bistrița. Dacă în trecut drogurile erau prea scumpe pentru nasul (la propriu) bistrițenilor, încet au intrat pe piața substanțelor psihoactive majoritatea rețelelor locale.

Continuarea, în Săptămâna Online!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor | Aktual24

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor. „Cancel culture“, aceasta...