Brăila, LOCUL I pe țară la Bacalaureat / județele fruntașe și cele codașe

Data:

Județul Brăila se situează pe locul I la nivel național ca rată de promovare la Bacalaureat – promoția curentă, cu 87,3% (față de 85,7 în 2022). Pe locul II se situează județul Cluj – cu 87,2%, urmat de Sectorul 4 din București – cu 86,5%.

Totuși, în județul Brăila nu a fost obținută nicio medie de 10. Cea mai mare medie este 9,96, „bifată” de doi elevi de la Colegiul Național „Mugoci” și Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”. A doua cea mai mare medie este 9,95, urmată de 9,93.

Citește și Averea prefectului de Galați nu încape în 37 de pagini: peste 130 de terenuri, sute de mii de lei din arendă și casă de vacanță

Rezultatele de la Bacalaureat au fost publicate, luni dimineață, de Ministerul Educației. Rezultatele sunt cele inițiale, adică înainte de contestații. Notele elevilor la Bacalaureat 2023 sunt anonimizate, pentru al patrulea an, astfel că fiecare candidat la această sesiune de Bac trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la probele scrise, titrează De Brăila.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...