Când va avea loc Electric Castle în 2024 – peste 15 mii de abonamente epuizate deja

Data:

Festivalul Electric Castle va avea loc în perioada 17 – 21 iulie 2024, pe domeniul Banffy din Bonțida, după cum ne-am obișnuit deja. Celebrul festival revine în anul 2024 în perioada 17 – 21 iulie. Anunțul a fost făcut de organizatori. „Lumea după care tânjim. 17-21 iulie 2024. Ediția a X-a”, au transmis organizatorii.

Peste 230.000 de persoane au participat la ediția din 2023

Peste 15.000 de abonamente sunt deja achiziționate pentru Electric Castle 2024 încă de la finalul ediției din această vară, care a marcat un record de audiență în istoria evenimentului: 232.000 de participanți. 

Până la anunțul primilor artiști confirmați pentru ediția a 10-a, organizatorii se uită atenți înspre European Festival Awards. Electric Castle este nominalizat pentru al 8-lea an consecutiv, de data aceasta la categoria Best Major Festival, după ce, în 2019, a primit titlul de Best Medium-Sized Festival. 

Citește și Orașul cu cel mai scump gunoi și cea mai scumpă apă din țară

Alături de specialiști din industrie, publicul poate desemna cele mai bune evenimente ale anului cu un vot aici. Pentru toți fanii loiali sau pentru cei care vor trăi primul lor Electric Castle, organizatorii au început deja pregătirile pentru festival. EC continuă demersul început în această primăvară de a transforma campingul festivalului într-un spațiu de relaxare cu multă umbră pentru public și un parc pentru comunitatea din Bonțida prin plantarea de copaci. La finalul proiectului vor fi plantați 10.000 de copaci, pe o suprafață de aproximativ 10 hectare. Mai multe aflați din Monitorul de Cluj.

Mai multe aflați în Reporter de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Armata obligatorie? Un fost ofițer se împotrivește categoric. De ce? | Aktual24

Armata obligatorie. Hari Bucur Marcu, ofițer în rezervă și...

Marco Mezquida Trio aduce spiritul şi energia jazzului iberic cu două concerte la Bucureşti şi Cluj

Marco Mezquida Trio vine cu două concerte în România:...

Ziua Mondială a Libertății Presei. Despre jurnaliștii corecți și despre propagandiști

Ziua Mondială a Libertății Presei este sărbătorită în fiecare...

Festivalul Euroregional de Teatru | Puterea a Cincea

Festivalul Euroregional de Teatru, ediția a cincisprezecea, este organizat...