Începe migrația politică: doi primari și mai mulţi consilieri judeţeni şi locali au trecut de la PNL la PSD

Data:

Doi primari ai PNL Olt au trecut la PSD, alături de preşedintele PNL Slatina Florin Homorean, preşedintele PNL Piatra-Olt, Miruna Vulcănescu, şi mai mulţi consilieri locali şi judeţeni.

Potrivit anunţului făcut pe pagina oficială de Facebook a PSD Olt, este vorba despre  Paulică Munteanu, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Florin Homorean, președintele PNL Slatina (fost prefect de Olt), Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra-Olt, și consilierii județeni, Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu.

Citește și Ghidul „Eu Aleg” pentru elevii din ciclul gimnazial din Sectorul 6

Aceştia au fost primiţi în filială de preşedintele PSD Olt Marius Oprescu şi de secretarul general, Virgil Delureanu.„Sunt oameni de administrație, cu experiență în dezvoltarea comunității locale și județene, conectați la realitatea zilelor noastre și care înțeleg așteptările oamenilor. În discuțiile de astăzi, aceștia și-au exprimat dorința de a susține echipa politică a PSD Olt, la următoarele alegeri, și de a fi parte în proiectul nostru de dezvoltare a județului Olt”, au transmis social-democraţii olteni, citați de Reporter24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related