Cântărețul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, pentru trafic sexual

Data:

Cântărețul R&B R. Kelly a fost condamnat miercuri la 30 de ani de închisoare, după ce a fost judecat pentru trafic de carne vie după ce s-a folosit de celebritatea și averea sa timp de un sfert de secol pentru a atrage femei și fete minore pentru sex, relatează Reuters.

Pedeapsa a fost impusă de judecătorul districtual american Ann Donnelly la tribunalul federal din Brooklyn.

Miercuri, mai multe femei care au depus mărturie împotriva lui Kelly în timpul procesului au vorbit despre felul în care acesta a promis că le va îndruma și le va ajuta să obțină succes, doar pentru a le supune unui tratament sexual degradant și vătămare fizică. Multe au spus că abuzul a dus la probleme de sănătate mintală care persistă.

În timp ce procurorii din New York au cerut ca artistul R&B, căzut în dizgrație, să fie condamnat la mai mult de 25 de ani, invocând „nevoia de a proteja publicul de alte infracțiuni”, documentele judiciare proaspăt desigilate au dezvăluit detalii grafice despre abuzul la care a fost supus Kelly din copilărie, iar avocații săi au sperat că vor putea confinge judecătorul să îi dea o sentință mai blândă.

Avocații apărării au susținut că Kelly ar trebui să fie condamnat la 10 ani sau mai puțin, spunând că „mai mult decât este necesar”, iar că condamnarea cântărețului de 55 de ani pentru mai mult de un sfert de secol ar fi „echivalent cu o închisoare pe viață”.

Kelly ar fi fost abuzat sexual în mod repetat, începând de la vârsta de 6 sau 7 ani, a scris avocatul său, spunând că a fost abuzat de sora lui mai mare și, de asemenea, de un proprietar, uneori „săptămânal”, titrează HOTNEWS.RO.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. A plecat după un bornout cumplit

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. Amatori sau profesionişti, ieşenii pasionaţi de tehnologie au acum la dispoziţie o platformă dedicată lor: People of Tech. Nu faceţi însă greşeala de a crede că această comunitate îşi propune să vorbească doar despre tehnologie.

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.