Cât costă să petreci Revelionul la restaurant, în Iaşi

Data:

Cât costă să petreci Revelionul la restaurant. Am comparat ofertele a şapte restaurante cunoscute din Iaşi şi am încercat să vedem cum cred specialiştii din HoReCa locală că le-ar plăcea ieşenilor să întâmpine anul 2024, prin ce cred acestea că se diferenţiază şi cu cât au crescut preţurile pentru petrecerea de Revelion faţă de anul precedent.

Fie că e vorba de amplasamentul restaurantului, fie pentru locurile de parcare disponibile, sau că e vorba de meniul atent conceput sau de servire, reprezentanţii mai multor restaurante ne-au spus ce cred ei că diferenţiază oferta lor, de altele existente în oraş.

Mai multe localuri oferă surprize, cabine foto, meniuri pentru copii, sau chiar Revelionul Copiilor, mâncarea îţi stârneşte apetitul deja prin denumire, iar preţurile sunt pentru diverse buzunare.

În ce priveşte restaurantele analizate de Ziarul de Iaşi, preţurile variază între 400 şi 1.000 lei de persoană. Faţă de anul trecut, estimează antreprenorii, preţul cerut pentru petrecerea de revelion este cu 7% – 10% mai mare.

Tankeria Berarium

Recent deschisă la Iaşi, Tankeria Berarium pregăteşte o petrecere retro, cu muzică în stilul anilor ’90, „însă nu în apartament, cu ultima casetă de la Genius, ci chiar în inima oraşului, lângă Palatul Culturii, în cel mai bun loc de privit artificiile de la miezul nopţii!”. Pentru că ce alt foc de artificii ar putea concura cu cel oferit de Municipalitate?

Bogdan Irinescu, de la Tankeria Berarium insistă pe locaţie, dar şi pe programul muzical, oferit de talente locale: „În primul rând ne face unici, suntem chiar sub focul de artificii organizate de Primăria Iaşi, iar localul va fi decorat cu tematica retro-party. Bineînţeles, mâncarea va fi de foarte bună calitate, dar asta o veţi auzi şi de la alte restaurante pentru noaptea de Revelion.

O să avem photo booth (n.r. cabină foto) şi tombolă cu surprize, iar pe partea muzicală am hotărât să aducem nişte performeri locali: cea mai bună voce din Iaşi, Andra Botez & Live Band, DJ Sorin Lupaşcu”. 

„Andra şi Sorin sunt artişti de top pe segmentul lor şi suntem convinşi că vor face super atmosferă. Iar meniul va fi delicios”, spune şi Cristi Ardelean – manager de dezvoltare MOO.

Citește și Proiect inedit: cărți poștale cu disidenții anticomuniști României și poveștile lor, lansate de Poșta Română

Cât costă să petreci Revelionul la restaurant

Şi Hotel Unirea îşi invită clienţii la o petrecere în stilul anilor ’90. De fapt, Hotelul din piaţa centrală a Iaşului a pregătit nu unul, ci două revelioane.

Pentru 750 de lei de persoană, clienţii care vor să fie în mijlocul oraşului la miezul nopţii dintre ani vor primi o cină tip bufet, servită în Restaurantul Unirea, cu multe variante de salate, rulade de carne, trilogie de brânzeturi, creveţi.

Pacheţelele de primăvară, specifice bucătăriei asiatice, vor împărţi mesele cu pârjoalele moldoveneşti, cu terina de somon afumat cu crema de brânză sau cu file de păstrăv afumat cu lămâie. La fel, bufetul cald împacă şi iubitorii bucătăriei asiatice, şi pe cei care poftesc la mâncăruri tradiţionale.

Pentru cei care optează pentru oferta “90’s Rewind”, atmosfera va fi întreţinută de Dj Loran & MC Abdul, dar vor avea parte şi de jocul de lumini şi mixurile specifice unei seri din anii ‘90.

Despre mai multe oferte puteți citi în Ziarul de Iași.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din Ucraina | info sud-est

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din...

Proteste pentru Cultură de Noaptea Muzeelor. Sindicatele acuză subfinațarea | Crișana

Proteste pentru Cultură de Noaptea Muzeelor. Sindicatele acuză subfinațarea...

Întârzieri la toate proiectele Primăriei Iași: Depoul Dacia și molozul lăsat în urmă | Reporter de Iași

Întârzieri la toate proiectele Primăriei Iași: Depoul Dacia și...

Droguri vândute de la geamul bucătăriei unui apartament din Brăila | De Brăila

Droguri vândute de la geamul bucătăriei unui apartament din...