Cât îi costă pe constănțeni concertele de 1 Mai și Paște?

Data:

Cât îi costă pe constănțeni concertele de 1 Mai și Paște? Primăria Constanța și Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța vor cheltui, în total, aproape 80.000 de euro în perioada următoare.

Una dintre firme nu a avut angajați în ultimii ani

Două firme se ocupă de organizare: una a încheiat mai multe contracte cu instituții din Constanța, cealaltă nu a avut niciun angajat în ultimii ani.

Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța a încheiat un contract pentru concertele desfășurate de artiști la malul mării, cu o firmă din Câmpia Turzii, Music Sound Explorer SRL.

Citește și Piața transferurilor politice pare să fi atins fundu’. Despe Mihai Neamțu în AUR

Valoarea contractului este de 195.000 de lei, fără TVA. Conform descrierii, durata concertelor este de minim 90 de minute și maxim 120 minute, iar prețul unui concert este de 75.000 de lei. 

Music Sound Explorer SRL este deținută de Radu Groza și a avut, în 2022, o cifră de afaceri de aproape 300.000 de lei, un profit net de 77.000 lei și datorii de 379 lei.

Compania nu a avut niciun angajat în 2021 și 2022, conform informațiilor Ministerului Finanțelor.  

Firma din județul Cluj a mai încheiat un contract, anul trecut, cu Muzeul Național al Bucovinei, pentru prestații artistice cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în valoare de 47.500 lei. Aceeași firmă a asigurat concertul trupei Holograf, în urma unui contract încheiat cu o comună din Iași, în anul 2021, pentru o valoare de peste 61.000 lei. 

Citește și Lansare de carte și sesiune de autografe: „Dincolo nu e nimeni” de Stelian Tănase

Municipalitatea a încheiat un contract cu o firmă din Constanța, Arasound SRL, pentru perioada 4-6 mai, prin care vor fi asigurate servicii de scenotehnică, sunet și lumini. Valoarea contractului este de 132.800 lei, fără TVA.

Arasound SRL a mai încheiat contracte cu Primăria Constanța, printre altele, și pentru organizarea evenimentului de 1 Decembrie, de anul trecut, cel pentru demolarea stadionului „Gheorghe Hagi” („Arena de 10”) cât și pentru Revelionul 2022. 

Arasound SRL este deținută de Florin Simion și a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 6,1 milioane de lei, un profit net de 2,9 milioane de lei, datorii de 1,4 milioane de lei și 12 angajați. 

Continuarea în Info-sud-est.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Petrut Iacob/ info-sud-est.ro)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Negocieri în Sănătate. Ce modificări apar | Oltenia Live

Negocieri în Sănătate. Ce modificări apar în urma discuțiilor...

Avizul care poate schimba cursul Dosarului Flux-Chirica | Ziarul de Iași

Avizul care poate schimba cursul Dosarului Flux-Chirica. Săptămâna viitoare...