Cătălin Teniță, după alegerile din USR: „Sunt convins că președintele Drulă va ține cont de ceea ce propunem noi”

Data:

Deputatul Cătălin Teniță, care s-a situat pe locul doi la alegerile pentru funcţia de preşedinte al USR, cu 14,8% din voturi, a transmis duminică un mesaj pe contul său de Facebook, după victoria lui Cătălin Drulă în alegerile interne.

Politicianul a declarat că este convins de faptul că noul președinte al USR va ține cont de ceea ce propune facțiunea Curaj din USR, pe care deputatul de Bucureşti a reprezentat-o în alegerile pentru șefia formațiunii politice.

Cătălin Teniță a menționat că ziua de astăzi reprezintă „sfârșitul începutului pentru USRPLUS” şi că de mâine partidul intră „într-o nouă etapă”.

Citeşte şi: Cătălin Drulă, ales din primul tur președinte al USR

„Câteva gânduri acum la cald. Fraților și (strict demografic și pe implicare) mai ales surioarelor! Eu sunt mulțumit că am reușit să ne unim în această campanie exact așa cum ne-am unit și când am făcut pasul spre politică.

A fost cea mai funny campanie pe care am trăit-o și am avut cel mai fain sentiment de ÎMPREUNĂ. A fost scurtă, a fost intensă, a fost memorabilă. You rocked like superstars! Scorul nostru este similar cu cel al USRPLUS în Parlament.

Adică, la fel ca USR la nivel național, putem fi o forță de schimbare serioasă dacă ne organizăm și dacă mergem înainte. Putem fi partea vie, verde a partidului.

Sunt convins că președintele Cătălin Drulă, pe care îl felicit sincer și îi urez succes, oferindu-mi colaborarea, va ține cont de ceea ce propunem noi.

Sunt convins că leadershipul acestui partid a înțeles că entuziasmul nu se decretează și nici nu se cumpără. Iar noi avem nevoie de entuziasm ca să reclădim România. Avem nevoie de inima și voia bună a fiecărui om care vrea să ofere.

Si da: campania noastră a fost campania entuziasmului si optimismului, și va continua să fie așa.

Orice ar fi, mergem înainte poate mai uniți și mai focusați pe nevoile României și ale oamenilor.

Va mulțumesc din tot sufletul și hai să facem treabă.

Astăzi este sfârșitul începutului pentru USRPLUS, de mâine intrăm într-o nouă etapă”, a menționat Cătălin Teniță.

Cătălin Drulă a fost ales duminică președintele USR din primul tur al alegerilor interne, cu 12.967 voturi (71,3%).

(SURSA FOTO: Facebook / Cătălin Teniţă)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai este jurnalist, redactor-șef al publicației Hunedoara mea.
2 COMENTARII
  1. Ar fi interesanta aparitia unui sondaj ce ar trebui sa contina o miscare in plus ca si intentie de vot si o regrupare a electoratului USR . Acum cu ceva vreme in urma USR, in timpul alegerilor europarlamentare , a acumulat si votul partajat al unor familii de votanti PNL ce a dorit sa ofere USR sansa de as pune in practica deciziile democratice ca exprimare a momentului .Desprinderea Reper de structurile de baza ale USR modifica si structura Parlamentului acolo unde USR devine doar a patra forta politica in stat . Consecintele se cunosc . Urmarim deciziile opozitiei parlamentare si modalitatea prin care aceste decizii viitoare vor fi votate .Sa speram ca asocierea AUR -USR ramane doar o eroare de etapa ca si plecarea de la guvernare .In contra partida Ciuca atrage electoratul din PSD .O serie intreaga de fosti liberali ,plecati cindva la USR , vor reveni la matca .Posibila intrare in Schengen, resetarea legilor pe justitie , obtinerea graduala a fondurilor din PNNR, aparitia unei noi legi a pensiilor sau impozitarea sumelor ce depasesc valoarea contributivitatii , formarea noilor batalioane de lupta NATO ,cresterea economica , ajutorul dat persoanelor vulnerabile , limitarea pretului la energie , sosele , drumuri de mare viteza , poduri si pe alocuri repararea cailor ferate , deja vizibile , candidatura lui Ciuca in anul 2024 , sprijinul oferit de societatea romanesca ,toate la un loc ofera PNL sanse mari in a obtine votul majoritar in toate alegerile anului 2024 . Imi spuneti ce poate face USR mai mult de atit ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis are și susținerea Turciei | Revista22

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis...

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale: „S-ar putea s-o vedem pe Kovesi” | Aktual24

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale a vorbit...