Ce au găsit polițiștii la farmacistul-traficant de droguri: peste 2.500 de pastile de fentanil și 3.000 de pastile de morfină

Data:

Ce au găsit polițiștii la farmacistul-traficant de droguri: o cantitate semnificativă de substanțe psihoactive la perchezițiile făcute în biroul ocupat de angajatul unei mari companii farma românești, potrivit surselor G4Media.

E vorba despre 2500 de comprimate cu fentanil, aproape 3.000 de comprimate cu morfină, aproape 100 patile cu oxicodonă, peste 100 cu dihidrocodeină și peste 300 de plasturi cu fentanil.

Joi, angajatul firmei care deține lanțul de farmacii Catena a fost reținut. El e acuzat că a vândut peste 11.000 de comprimate de Fentanil și Oxicodonă, cele mai puternice droguri sintetice. El a fost prins în flagrant. Autoritățile fac verificări cu privire la modul în care firma la care acesta este angajat respectă normele legale specifice activității desfășurate.

Citește și 50.000 de euro găsiți acasă la un medic anchetat în dosarul șpăgilor la Institutul „Marius Nasta”

„În cadrul acțiunii cu numele de cod „Himera”, s-a reținut faptul că, în perioada 2022 -2023 bănuitul, angajat al unui operator economic de profil, ar fi comercializat în mod repetat droguri de mare risc, respectiv peste 10.000 de comprimate ce conțin ca substanță activă Fentanil, aproximativ 700 de comprimate Oxycodonă, 1.200 de fiole de morfină, 380 de plasturi ce conțin ca substanță activă Fentanil și comprimate de codeină”, a arătat DIICOT într-un comunicat.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Accident grav în Tulcea, între un microbuz şi o maşină de teren. Șapte persoane rănite

Accident grav în Tulcea. Şapte persoane au fost rănite...

Premiul Carol cel Mare, acordat rabinului Pinchas Goldschmidt

Premiul Carol cel Mare, acordat de oraşul Aachen, este...

Florin Piersic a fost operat. Starea actorului este stabilă

Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de...