Ce fac brăilenii când se ceartă în stradă? Scot grenadele și pistoalele

Data:

Ce fac brăilenii când se ceartă în stradă? Scot grenadele și pistoalele. Scandal în mijlocul străzii, în cartierul Lacu-Dulce, județul Brăila. Totul s-a întâmplat, marți după-amiază, în jurul orei 15:00, pe strada Arad, care, după apelul la 112, a fost blocată de polițiști.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, doi bărbați, socru și ginere, s-au luat la ceartă, aruncându-și cuvinte grele. Spiritele s-au aprins, iar tânărul de 27 de ani l-a lovit pe bărbatul de 52 de ani. Agresat de ginerele său, brăileanul ar fi ieșit în drum cu un pistol și o grenadă de antrenament.

Citește și Primărie obligată să mute conductele de apă: le-a băgat prin curtea unui localnic fără să-l întrebe

Alertați, oamenii legii au ajuns la fața locului, găsind pistolul și grenada asupra victimei, care a și fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Oamenii legii au ridicat pistolul pentru a stabili tipul acestuia, ținând cont că nu ar fi vorba, susțin surse judiciare, de o armă de „jucărie”. Grenada, fiind de antrenament, nu conține exploziv, însă provoacă un zgomot puternic dacă este utilizată, titrează publicația De Brăila.

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni | Săptămâna Online

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni. Un...

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei  | Bihoreanul

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei nu a...

Protecția Consumatorilor anunță controale. Sunt vizați livratorii de mâncare  | Ziarul de Iași

Protecția Consumatorilor anunță controale. Sunt vizați livratorii de mâncare...