Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului: Urmărim cu crescând disconfort negarea Holocaustului la nivelul clasei politice din România

Data:

În ciuda numeroaselor sesizări transmise către autorități, rămase fără răspuns, antisemiți și negaționiști notorii continuă să acționeze în spațiul public din România, atrage atenția Maximillian Marco Katz, directorul Centrului pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului.

„In timp ce aprobam orice actiune intreprinsa pentru aplicarea legislatiei conceputa pentru a descuraja si pentru a penaliza pe cei care promoveaza simboluri si mesaje cu caracter fascist, rasist si discrimatoriu, atragem atentia ca toate sesizarile pe care le-am inaintat, in repetate randuri in atentia autoritatilor competente si insarcinate cu implementarea legislatiei specifice, au ramas fara raspunsuri si fara efect, antisemiti si negationisti notorii continuand sa actioneze, in spatiul public, in special in mediul online, fara nici un deranj”, se arată în comunicatul transmis miercuri.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Cum bagatelizează AUR Holocaustul. Exterminarea la scară industrială, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a aproape 6 milioane de evrei, numită ”o temă minoră”

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Concertul Placido Domingo din Cluj, reprogramat pentru luna noiembrie

Concertul Placido Domingo din Cluj, reprogramat pentru luna noiembrie....

Blocuri pentru profesori și doctori în Lupeni, cu bani din PNRR

Blocuri pentru profesori și doctori în Lupeni, cu bani...

IPS Teodosie a fost sancționat cu dojană sinodală scrisă pentru că insistă să ceară mitropolie

IPS Teodosie a fost sancționat cu dojană sinodală scrisă...