Cine sunt brăilenii prinși în mașină cu 30 kg de droguri. Cea mai mare captură de CRISTAL din România

Data:

Cine sunt brăilenii prinși în mașină cu 30 kg de droguri, o captură impresionantă făcută de către DIICOT. Nu mai puțin de 30 de kg de substanță de tip Cristal, cunoscută ca 3-CMC, a fost găsită într-un autoturism oprit în trafic.

Trei persoane au fost arestate preventiv. Acțiunea, coordonată de DIICOT Galați, a fost opera polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Galați, ajutați de polițiști de la IPJ Brăila.

Astfel, întrucât nu este vorba despre un dosar al DIICOT Brăila, cei trei indivizi au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă unui judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Galați, care a și fost admisă.

Citește și Orașul care își caută slogan și strategie de promovare turistică, în valoare de 50.000 de euro

Este cea mai mare captură de „Cristal” din România, până acum. Drogurile ar fi urmat să fie vândute consumatorilor din Brăila și Galați.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, cei trei brăileni aflați în autoturismul burdușit cu droguri sunt rude.

Mai exact, Obretin Florinel – tatăl de 49 de ani, care și conducea mașina, dar și Obretin Fernando – fiul sau de 19 ani și Zainia Cătălin-Costin, verișorul celui din urmă, în vârstă de 26 de ani (foto de la stânga la dreapta).

Pe 1 septembrie, polițiștii de la BCCO Galați au oprit în trafic mașina, în județul Brăila, în zona haltei C.F.R. din comuna Surdila Găiseanca. 

Atunci, oamenii legii au găsit cantitatea de 30 kg de substanță de tip Cristal, susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de mare risc.

10 kg au fost găsite sub scaunul de la șofer, iar 20 de kg în roata de rezervă”, potrivit DIICOT Galați. Valoarea pe piață a drogurilor confiscate este de aproximativ 600.000 de euro.

Continuare în De Brăila.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.
4 COMENTARII
  1. Dar in Brasov de ce nu se prind traficanții de droguri si substante interzise (printre ei si brăileni)
    Se pare ca e Zona rezidentiala str G. Bacovia ,la parterul unui bloc. SA FIE OARE O RETEA PUTERNICA DE CRIMA ORGANIZATA cu increngături de neimaginat? ( politisti, avocati, medici , procurori, asociație de proprietari?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un tânăr jandarm din Oradea a devenit campion european la arte marţiale | Bihoreanul

Un tânăr jandarm din Oradea a fost desemnat campion european...

Grădina Zoologică din Sibiu îi așteaptă pe vizitatori cu o surpriză- animale noi

Sute de sibieni, dar şi turişti au vizitat, luni,...

Universitatea de Vest din Timișoara dezvoltă primele programe de studii în domeniul tineretului din România

Într-un efort concertat de a răspunde nevoilor de pregătire...

Primăria Iași este obligată să achite despăgubiri de mii de lei

În ultimii ani, Primăria Municipiului Iași este obligată, pe...