Cineva să mă oprească….

Data:

Sunteți deja în valul al treilea al pandemiei. Premiul pentru cel mai bun virus al epocii moderne se va decerna mutației de SARS care va măcina lumea civilizată cât timp vom avea o masă critică de covidofili. Mă bucură că se adună vestitorii morții să protesteze împotriva dictaturii sanitare. Nu este normal să obligi un rege dac sau o regină dacă, apărători al Universului Cosmic și ai Basarabiei, ființe suverane născute libere, să poarte mască ca ”medicii din Anatomia lui Greuceanu”.

Nu e normal ca săpunul sau dezinfectantul să sfâșie pielea unei ființe care a primit spre moștenire lumea direct de la divinitate. Dacii au fost ”Stăpânii Lumii” tocmai pentru că nu păstrau distanțarea socială. Nu vă uitați la poporul lui Israel care s-a vaccinat în masă și care va pierde accesul la paradis pentru că din ce în ce mai puțini se infectează. 

Spălarea mâinilor și a feței cu apă și săpun sunt semne de decădere a ființei umane perfecte. Masca te poate afecta extrem de negativ așa cum ne-a demonstrat documentarul care povestește aventurile puiului de dac cunoscut sub numele de scenă păgân: Jim Carrey. Distanțarea fizică este un contraceptiv satanic care îmi limitează dreptul de a mă înmulți. Este rușinos că luptători pentru libertate de calibrul lui Spardacus și Boadicea sunt amendați că urlă să ridice poporul român la luptă împotriva științei medicale și a urmașilor torționarului Hipocrate. Limitarea adunărilor mari de persoane care socializează prin ură este nedemocratică.

Străinii, invidioși pe bunăstarea acestui neam, au poftit de mult la creștinismul adus dacilor odată cu vizita Fecioarei Maria pe aceste meleaguri binecuvântate. Calea sigură către dictatura lui Satan este vaccinarea, respectarea sfaturilor epidemiologilor și conformarea la scheme medicale de tratament consacrate. E bine să trăim clipa și să încercăm să punem în valoare știința urmașilor dacilor pe aceste meleaguri. 
De aceea, tratamentul doamnei doctor de provincie – care aplică tratament de răceală dacică pentru o afecțiune ce poate sufoca un bolnav clinic sănătos –  trebuie încercat de orice doritor de relaxare care nu este încă la ATI.

Rușinos este că doamna respectivă – mare fan al reputatului economist care a condus principalul partid din România – este în controversă cu propriul tată care a luat decizia să se vaccineze. Doamna doctor de provincie ar putea uimi comunitatea științifică din univers dacă ar scrie despre tratamentul ei revoluționar bazat pe păpădie și schinduf dacic. Dânsa știe bine cu oxigenul și anume știe că, dacă pui masca de oxigen, creierul cedează. Este puțin contrazisă doar de medicii de la ATI, de alpiniștii de pe Everest care folosesc oxigen ca să urce pe munte, de cei care fac scufundări la adâncime, de piloți și astronauți.

Doamna doctor, care tratează de gâlci o boală care omoară unul din o sută de bolnavi, a fost acuzată în mod just de către televiziuni care au alergie la actuala putere că putea face mult mai bine decât a făcut până acum. Dacă vă vaccinați sau respectați măsurile de sănătate publică vă veți pierde dacitatea și veți ajunge să trăiți ca neoamenii din Occident. Necredincioșii care au purtat mască și s-au închinat la această practică satanistă mi-au omorât bunicul SARS în floarea vârstei când cutreiera ca un tren de mare viteză Asia.

Am încredere că fanii populiștilor ridicați la luptă împotriva președintelui Biden vor elibera lumea de dictatura medicilor care mă iau în serios. Am fost profund dezamăgit de Donnie Goldilocks care a recomandat fanilor săi să se vaccineze. Nu pot să cred că președintele Biden vrea ca oamenii să se adune de 4 iulie doar dacă sunt vaccinați. Președintele Biden crede în mod eronat că eu sunt o afecțiune gravă. E suficient să nu mai crezi în mine și eu dispar. O gripă e mult mai rea ca mine. Dacă te îmbolnăvești cu mine e suficient să intri în consultație la doamna doctor de provincie, să iei tratamentul de 100 de lei și orice cheag de sânge de pe plămâni dispare. De asemenea, este la fel de probabil să devii și nemuritor, să bați cuie facil cu fruntea oricând ai chef și să bați la skanderberg orice urs carpatin. 

Buluceala fără mască cu gândul că luptați pentru credință ne apără de orice boală. Nu vă uitați că au fost înalți prelați ce au fost răpiți de pandemie, ci fiți modești și gândiți că aveți un înger păzitor care vă protejează de moarte, indiferent de riscul de moarte pe care vi-l asumați. Există riscul ca la Judecata de Apoi să se constate că ați dorit să vă sinucideți, dar eu zic că merită să luptați pentru libertatea credinței voastre. 
E important să nu respectați regulile de bun simț, mai ales la locul de muncă. Dacă veți crește riscul de Covid la locul de muncă, veți avea suficient timp să ieșiți în stradă pentru a protesta împotriva Ocultei Mondiale.

Luați exemplul sutelor de tineri superbi de la Haga, care au fost arestați de abuzivii polițiști olandezi. Se știe doar că Olanda este o dictatură atroce în care oamenii sunt oprimați dur doar pentru că nu cred în Zamolxes. Nimeni nu ar vrea să trăiască în Olanda, ci toți își doresc să se bucure de un președinte înțelept cum e marele meu fan Bolsonaro. Pe bună dreptate acesta își trage de urechi supușii care se înghesuie în gropi comune pentru că el știe tot. Nu este adevărat că infecțiile scăpate de sub control cu mine pot distruge viitorul unei țări. Nu vă uitați la China care a reușit să mă țină sub control cu măsuri restrictive extrem de dure, care impune în continuare masca și care acum a revenit cam la viața de dinainte. Masca pe stradă ne sugrumă și ne sluțește pentru că frumusețea noastră este răpită lumii.   

 
Nu credeți în medicii serioși și nici în politicienii responsabili. Rămâneți fideli chipurilor cioplite cu gura mare care vă spun că mă cunoașteți de undeva și că sunt doar o formă ușoară de guturai. Bucurați-vă de relaxare. Viața e scurtă și merită trăită, din inimă, fără teamă și fără pastile, așa cum bine ne îndrumau fetele înțelepte din formația Asia.  

spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Digitalizarea ONG-urilor se face cu fonduri din PNRR

Apelul Digitalizarea sectorului organizațiilor neguvernamentale va fi destinat atât...

Cum Să Integrați CBD în Rutina Zilnică: Sugestii și Modele de Consum

CBD-ul, sau cannabidiolul, a devenit o opțiune populară pentru...

Spitalul de Urgență Craiova va folosi inteligența artificială pentru programările în Ambulatoriu

Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova va folosi inteligența...