Ciolacu l-ar vrea candidat la președinție pe Ion Cristoiu

Data:

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că România are nevoie de un președinte de stânga și a sugerat că din partea PSD ar putea candida un intelectual pentru această poziție. Cu această ocazie, a menționat numele lui Ion Cristoiu.

Ciolacu a declarat la RTV că dorește modificarea statutului PSD astfel încât să poată candida o personalitate care nu este membru de partid.

„Cred cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga, un om care împărtăşeşte principiile, în primul rând, de stânga. Este nevoie de o schimbare după 20 de ani. Sunt oameni de stânga în România care pot ocupa această funcţie, cea mai înaltă funcţie din statul român”, a afirmat Marcel Ciolacu la România TV.

Liderul PSD a adăugat că la următoarele alegeri prezidenţiale PSD nu va veni neapărat cu un om politic.

Citește și: EXCLUSIV Un avertizor face dezvăluiri în scandalul primelor de la Transelectrica. Tudor Cătăniciu, premiat cu 4.000 de euro, a împrumutat 135.000 de euro de la șeful Cancelariei lui Ciucă

„Când avem discuţia de candidaturi tot timpul ne gândim numai la oameni politici. De data aceasta PSD nu va veni neapărat cu un om politic, va veni în schimb cu un intelectual. Partidul va alege (candidatul la alegerile prezidenţiale – n.r.). Va exista o competiție internă în care se va înscrie cine doreşte. Eu doresc să modific statutul astfel încât şi altă personalitate, care nu este neapărat în partid, să poată candida”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Realizator RTV: Păi, și ca să vă duceți cu un președinte de stânga, trebuie să vă rupeți cu ăia dreapta, domnule Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Când avem discuția de candidaturi tot timpul ne gândim numai la oameni politici. Poate de data aceasta Partidul Social Democrat nu va veni neapărat cu un om politic, va veni în schimb cu un intelectual, de aceea v-am dat exemplul maestrului Cristoiu.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Armata obligatorie? Un fost ofițer se împotrivește categoric. De ce? | Aktual24

Armata obligatorie. Hari Bucur Marcu, ofițer în rezervă și...

Ziua Mondială a Libertății Presei. Despre jurnaliștii corecți și despre propagandiști

Ziua Mondială a Libertății Presei este sărbătorită în fiecare...

PNL Piatra-Neamț acuză PSD că a împărţit produse alimentare

PNL Piatra-Neamț acuză PSD că a împărţit în mai...

Acuzații de mită electorală în campania pentru Primăria Ploiești

Acuzații de mită electorală. Mihai Polițeanu, candidat independent la...