FOTO Prințesa Kate Middleton, apariție într-un costum tricotat la Piatra Neamț

Data:

Prințesa Kate Middleton, apariție într-un costum tricotat la Piatra Neamț. Prințesa de Wales, soția moștenitorului tronului britanic, a vizitat miercuri Nottingham Trent University, unde a apărut într-un impecabil costum tricotat crem, fabricat în România.

Cunoscută și apreciată pentru eleganța sa, Kate Middleton atrage întotdeauna privirile prin ținutele sale impecabile, de o simplitate debordantă, dar de o eleganță desăvârșită. P

entru această vizită la Nottingham Trent University la început de toamnă, Prințesa de Wales a ales costumul creat și tricotat în România, la Piatra Neamț, într-o mică fabrică – afacere de familie, și exportat pentru un brand francez.

Prințesa Kate Middleton, îmbrăcată cu haine produse într-o afacere de familie

„Fabrica noastră, Augsburg, a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Mulțumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg, pentru aceste momente! Așa cum a visat mama… O afacere de familie…”, a scris Monica Pecheanu Augsburger, pe pagina sa de Facebook.

Fabrica Augsburg a fost înființată la Piatra Neamț la începutul anilor ‘90, de mama Monicăi Augsburger, Lucia Matasă, care este inginer textilist și care a îndrăgit împletitul firelor încă din copilărie.

Monica Pecheanu Augsburger e fostă campioană de tenis și lucrează, alături de mama sa dar și de fiicele sale, în afacerea de familie care a ajuns să producă haine pentru unele dintre cele mai exclusiviste branduri din lume.

Citește și: „Nu am uitat pistolul care mi-a fost pus în față la 7 ani de un legionar. Nici după 80 de ani”

După moartea Reginei Elisabeta a II-a și venirea pe tronul Marii Britanii a Regelui Charles, prințul William și Kate au moștenit titlurile de Duce și Ducesă de Cornwall, pe care le dețineau tatăl lui și soția acestuia, Camilla.

Odată cu schimbarea titlului nobiliar, Kate Middelton este nevoită să își modificie și stilul vestimentar. De-a lungul timpului, noua Prințesă de Wales a fost foarte apreciată pentru ținutele ei discrete, dar prin care, de cele mai multe ori, transmitea un mesaj, potrivit Observator News.

Pentru a se potrivi cu noul ei statut, Alteța Sa Regală va fi nevoită să poarte monocrome, însă nu anoste. Un exemplu foarte bun în acest sens sunt celebrele ținute ale Reginei Elisabeta a II-a, viu colorate, dar totodată, serioase și din materiale de înaltă calitate.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, odată cu noul titlu nobiliar, nu îi mai sunt permise accesoriile de păr. Acestea vor fi înlocuite cu pălăriile impozante, atunci când eticheta o impune.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai este jurnalist, redactor-șef al publicației Hunedoara mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Începe Romanian Creative Week 2024: 12 zile, 200 de evenimente, 1.000 de artiști

Începe Romanian Creative Week 2024. Peste 1.000 de artiști...

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de ore

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de...

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății | Ziarul de Iași

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății. Conform Institutului Național de...