Circulația pe DN7 Valea Oltului se închide din cauza lucrărilor la autostrada Pitești – Sibiu | Argeșul Online

Data:

Circulația pe DN7 Valea Oltului se închide pe timpul zilei, ca urmare a lucrărilor la lotul 2 al autostrăzii Pitești – Sibiu.

Circulația rutieră se va închide pe DN7 Valea Oltului timp de o lună, pe timpul zilei. Noaptea se va putea circula, a anunțat ministrul Sorin Grindeanu.


Restricția este necesară pentru efectuarea în bune condiții a lucrărilor la autostrada Pitești-Sibiu, a explicat ministrul Sorin Grindeanu.

Citește și Cum arată un drum județean din Giurgiu? Nu a fost modernizat niciodată | Reporter24

Circulația va fi oprită doar pe parcursul zilei, pe un lot de autostradă ce presupune defișarea pădurii. Este vorba despre lotul 2 al autostrăzii Pitești – Sibiu, lucrările având loc între Boița și Cornetu.

Lucrările la autostradă închid circulația rutieră

Valea Oltului este unul dintre principalele drumuri care fac legătura cu vestul țării, iar reprezentanții Companiei de Drumuri spun că dacă drumul nu ar fi închis, riscul producerii de accidente ar fi foarte mare.


„Aceste lucrări nu pot fi făcute sub trafic, ar pune în pericol viața celor care trec prin zonă (…) Din 8 iulie până pe 9 august vor fi făcute aceste lucrări care sunt foarte necesare pentru autostrada Sibiu Pitești (…) Nu există alte variante. Vrem autostradă, trebuie să facem aceste lucrări”, a declarat ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu.

Citește și Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere urmează să anunțe care sunt rutele alternative în cursul acestei luni, a mai spus Grindeanu.

„Vor exista rute alternative pe care Ministerul Transporturilor împreună cu Poliția Rutieră le vor transmite din timp, astfel încât șoferii să le cunoască”, a mai adăugat Sorin Grindeanu.

Citește și Cât timp i-a luat României să salveze de la prăbușire podul acoperit din satul lui Coșbuc 

Citește continuarea în Argeșul Online

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Argeșul Online)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related