CJ Bihor atacă sentința care îl obligă să reînființeze Ansamblul Folcloric Crișana

Data:

După ce Curtea de Apel Timișoara a dispus anularea hotărârii din august 2021 privind desființarea Ansamblului Folcloric Crișana, Consiliul Județean (CJ) Bihor vrea să apeleze la o cale extraordinară de atac pentru a menține hotărârea respectivă.

Anunțul a fost făcut de președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, într-o conferință de presă desfășurată miercuri, fără a preciza însă dacă întâi ansamblul va fi reînființat, cum cere sentința instanței timișorene, ci doar arătând că, potrivit motivării primite, aceasta a considerat că hotărârea de desființare (HCJ 158/2021) nu a fost legală deoarece fusese adoptată cu o majoritate de 50%+1 din voturi și nu cu una de două treimi.

„Am primit (n.r. – de la Curtea de Apel Timișoara) motivarea în procesul cu o parte din angajații Ansamblului Crișana și înțeleg de la Serviciul Juridic că motivarea instanței, prin care hotărârea de desființare a fost anulată, este că trebuia adoptată cu două treimi și nu cu jumătate plus unu. Deci este o chestiune procedurală. La Tribunalul Bihor s-a considerat că hotărârea a fost adoptată legal”, a declarat Bolojan.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: Rezultatele interceptării a mii de persoane din România, pentru spionaj și trădare, secret de stat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Consiliul Județean Bihor)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...