CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca Județeană | Info Sud-Est

Data:

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca Județeană, a recunoscut, într-un răspuns pentru Info Sud-Est, Manifestarea s-a desfășurat pe 20 aprilie. Inițial, reprezentanții instituției au declarat că evenimentul a fost aprobat de Angelo Mitchievici, managerul bibliotecii din subordinea Consiliului Județean.

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR

Mihai Lupu, președintele ex-PNL al Consiliului Județean Constanța, candidează la șefia instituției din partea PUSL, partidul lui Dan Voiculecu.

În același timp, Mihai Lupu este prieten vechi cu Ovidiu Cupșa (șeful AUR Constanța, care candidează la primărie), de pe vremea când ambii erau pioni importanți în PNL Constanța și făceau parte din conducerea filialei, în urmă cu aproximativ 15 ani.

Evenimentul AUR a fost organizat sub forma unei lansări de carte a candidatului Ovidiu Cupșa la Primăria Constanța și a fost refuzat pe ultima sută de metri de conducerea Universității Maritime Constanța (UMC), unde ține cursuri și printre fondatorii căreia susține că se numără.

Conducerea UMC a transmis pentru Info Sud-Est că a decis să nu găzduiască evenimentul politic decât după alegerile locale din 9 iunie (unde Cupșa este candidat). Răspunsul detaliat, aici.

Șeful AUR nu a acceptat să-și lanseze cartea după alegeri și a formulat o cerere direct către președintele Consiliului Județean Constanța.

Mihai Lupu a aprobat și transmis cererea către Biblioteca Județeană în aceeași zi, în ajunul evenimentului.

Citește și: Primăria Oradea a depus spre finanţare construirea a două pasaje subterane în valoare de 57 milioane euro

Biblioteca este direct subordonată CJ Constanța

Biblioteca Județeană a transmis, la solicitarea ISE, documentul de înregistrare al evenimentului AUR, și a precizat că lansarea de carte nu s-a aflat în Programul cultural asumat de managerului instituției pe luna aprilie 2024.

„Instituția noastră a primit în data de 19 aprilie 2024 documentul pe care vi l-am atașat care avea deja acordul Președintelui CJ Constanța pentru desfășurarea lansării de carte în Aula Bibliotecii Județene ”Ioan N. Roman” Constanța”, se arată în răspunsul transmis către ISE,

Citește și: Creştinii ortodocși celebrează astăzi Floriile. Semnificația sărbătorii

Articolul integral, în Info Sud-Est

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Iohannis: România nu va trimite combatanţi în Ucraina | VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că România nu...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 4 și ce averi au aceștia

În cursa pentru funcția de primar al Sectorului 4...