CNAIR anulează licitația pentru un nou lot din Autostrada Transilvania

Data:

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a anunțat anularea licitației pentru construirea tronsonului Chiribiș – Suplacu de Barcău, de 26,53 kilometri.

Ar fi al doilea tronson al Autostrăzii Transilvania blocat anul acesta, după rezilierea contractului pentru lotul Biharia – Chiribiș, de 28,55 km, și a patra reziliere pe Autostrada Transilvania în județul Bihor de la începerea lucrărilor, în 2004.

Cătălin Drulă a scris miercuri despre anularea licitației pentru subsecțiunea 3C1 într-o postare pe pagina sa de Facebook, indicându-l ca responsabil pe succesorul său, actualul ministru Sorin Grindeanu.

„Grindeanu anulează încă o licitație pe A3 – 26 km de autostradă între Suplacu de Barcău și Chiribiș. Este al doilea tronson blocat de Sorin Grindeanu pe Autostrada A3, după ce în primăvară reziliase și lotul vecin Chiribiș – Biharia și pe care nu a fost în stare să îl reliciteze nici până azi. La aproape 20 de ani de la startul lucrărilor de către Bechtel, contorizăm a 4-a reziliere sau anulare de licitație pe sectorul Suplacu de Barcău – Chiribiș, cel mai probabil o situație unică la nivel mondial”, a scris Drulă.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: Veniturile miniștrilor Cabinetului Ciucă. Cine are cele impresionante averi

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...