Comemorare în stradă la o lună de la moartea Alexandrei. „Atitudinea medicilor de la Maternitate a lăsat un gust amar”

Data:

Comemorare în stradă la o lună de la moartea Alexandrei. „Atitudinea de astăzi a medicilor de la Maternitate a lăsat un gust amar”. S-a împlinit o lună de când Alexandra, o tânără de 25 de ani, și-a pierdut viața pe un pat de spital la maternitate. Aproape 30 de persoane au venit aseară în fața Prefecturii pentru a aprinde o lumânare în amintirea tinerei. 

Fratele Alexandrei s-a arătat profund mâhnit de atitudinea pe care au avut-o astăzi cadrele medicale care au mers pentru a discuta cu prefectul.

Citește și Cum a distrus Iohannis justiția. Pas cu pas

„Vreau să le mulțumesc frumos tuturor medicilor de la Maternitate care în loc să coboare jos și să aprindă o lumânare, astăzi, când se împlinește fix o lună de când sora mea a trecut în neființă, au ales să plângă ca niște copii la domnul prefect că se simt amenințati. Dar de ce sunt amenințati?! Tot din cauza lor.

În loc să vina să-și ceară scuze pentru cadrele medicale care nu și-au făcut datoria, care n-au empatie. “Mi-a lăsat un gust amar treaba asta. O să le dea Dumnezeu minte celor de la conducere ca să ia deciziile corecte și sperăm să se facă dreptate până la urmă.

Am înțeles că medicii sunt nemulțumiți și de acel altar din fața Maternității. Mi se pare ceva, îmi provoacă dizgrație când aud din astea. După câte s-au întâmplat și se vede din ce în ce mai clar că e greșeala lor și lipsa de empatie, ei tot continuă.

În loc să se ducă să aprindă o lumânare. Mi se pare penibil”, a spus Vlad Miron, fratele Alexandrei. VIDEO de la comemorare poate fi urmărit pe Monitorul de Botoșani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori nu le consideră relevante, alții nu vor să comenteze

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori consultați...

Accident mortal la Galați – microbuz plin cu pasageri, răsturnat

Accident mortal la Galați - microbuz plin cu pasageri,...

Aeronavele pot opera zboruri la Craiova și pe Gerul Bobotezei

Aeroportul Internațional Craiova a fost dotat cu echipamente de...