Comunitatea LGBTQ+ iese în stradă. Tema pentru Cluj Pride 2023 va fi familia

Data:

Queer Sisterhood Cluj a anunțat că săptămâna Cluj Pride 2023 se va desfășura între 17-23 iunie în acest an. Tema din acest an este „FAMILIA”.

„Cluj Pride 2023 va fi un moment de luptă și solidaritate pentru comunitatea LGBTQ+, oamenii marginalizați și excluși de sistemul heteronormativ opresiv. Ne vom uni și vom lupta pentru a ne face auziți, și pentru a ne cere drepturile care ni se cuvin. 

Tema din acest an va fi FAMILIA. Fie că vorbim de cupluri LGBTQIA+, de familii cu copii LGBTQIA+, sau de părinți LGBTQIA+, luptăm pentru recunoaștere și protecție legală pentru membrii comunității noastre”, a transmis Queer Sisterhood Cluj.

Citește și Olguţa Vasilescu pregăteşte Craiova pentru Crăciun, în prag de vară

Marșul Pride, în 17 iunie

În acest an marșul PRIDE va fi în data de 17 iunie și locul de întâlnire va fi în Piața Unirii din CLuj-Napoca. „Marșul Cluj Pride pe 17 iunie va fi un moment puternic de protest împotriva discriminării și violenței îndreptate împotriva membrilor comunității LGBTQ+. Marșul va da startul săptămânii Pride, și va fi organizat în Piața Unirii cu susținerea Transilvania International Film Festival (TIFF) care are loc în Piața Unirii în acea perioadă., titrează Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...