Comunitatea ucraineană participă la Zilele Clujului cu activități culturale, educative și culinare | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Zilele Clujului, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, aduce și în acest an o serie de activități captivante și surprize pentru toate gusturile.

Printre atracțiile principale din 2024 se numără și participarea deosebită a comunității ucrainene, care își propune să îmbogățească experiența festivalului cu o serie de activități culturale, artistice și culinare.

„Dragi locuitori și oaspeți ai municipiului Cluj-Napoca! Comunitatea Ucraineană vă invită cu drag să vizitați standurile și activitățile noastre la festivalul Zilele Clujului 2024. Acest eveniment vine cu o oportunitate minunată de a crea noi prietenii, de a purta conversații și de a împărtăși valori culturale.

Pe parcursul a patru zile, diverse locații vor fi deschise pentru dumneavoastră. La standurile noastre, puteți gusta mâncăruri tradiționale ucrainene, vă puteți bucura de spectacole muzicale, puteți achiziționa produse handmade și puteți participa la ateliere captivante pentru adulți și copii. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm toți oaspeții”, au transmis organizatorii.

Ediție din acest an a Zilelor Clujului va avea loc în perioada 30 mai – 2 iunie. Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Ultima ediție a Zilelor Clujului a reunit peste 250.000 participanți în cele 4 zile de evenimente.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: Dominic Fritz: „Trebuie să fim sinceri cu oamenii că nu putem face magie, nu putem promite orice” | INTERVIU

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Zileleclujului.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related