Consilier liberal, răspuns golănesc la remarca că e agramat: „Dacă ne întâlnim, te voi scuipa!” | De Brăila

Consilier liberal, răspuns golănesc la remarca că e agramat: „Dacă ne întâlnim, te voi scuipa!” | De Brăila
Sursa foto: Debraila.ro

Consilier liberal, răspuns golănesc la remarca că e agramat. „Fără rușine îți transmit că, dacă ne întâlnim, te voi scuipă…”. Acesta este mesajul public al unui ales local plătit să îi reprezinte pe brăileni, respectiv consilierul local municipal Marius George Sandu, transmis unui internaut care l-a criticat în termeni civilizați pe rețelele de socializare.

Sandu este membru PNL Brăila și se pare că va candida pentru un nou mandat, tot pe lista liberalilor pentru Consiliul Local Municipal, chiar pe un loc eligibil.

Liberalul Marius George Sandu a devenit cunoscut opiniei publice după ce, într-o ședință a Consiliului Local Municipal, s-a exprimat cu mare dificultate, citind greoi și făcând grave dezacorduri.

Totodată, acesta a publicat pe Facebook numeroase mesaje cu teme politice și administrative, însă pline de greșeli gramaticale flagrante: „tranvaie”, „numirile e o combinație și poate aduce”, „denumirea date de el”, „transformarea libertăți naționale”, „s-a suprapus ideia” etc.

Citește și: Dușmanul și preferatul lui Dan Voiculescu și-a închiriat casa din Balotești cu 6.500 de euro/lu

Tocmai de la modul în care consilierul municipal PNL face praf limba română cu aproape fiecare ocazie – în Consiliul Local Municipal sau pe Facebook – au plecat și criticile lui Cristian Techiu, membru PNL Brăila în perioada iulie 2014-decembrie 2015 și fost candidat independent la Primăria Brăila în 2016.

Techiu a comentat, pe rețelele de socializare, despre alesul local PNL că este incompetent și că ar fi trebuit să fie „pedepsit” de cadrele didactice „în timpul școlii” pentru stilul agramat în care scrie mesaje politice sau administrative.

Continuarea, în Debraila.ro

Citește și: Piedone și-a majorat salariul cu 50% în prima zi când s-a întors din închisoare la primărie

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Debraila.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.