Dușmanul și preferatul lui Dan Voiculescu și-a închiriat casa din Balotești cu 6.500 de euro/lună

Data:

Primăria Sectorului 1, cu un excedent bugetar de 1,3 de miliarde de lei, după ce investițiile au fost blocate de lupte politice, a devenit punct de atracție pentru Liviu Negoiță, dușmanul și preferatul lui Dan Voiculescu.

Fostul primar al Sectorului 3 și premier desemnat în 2009 de către Traian Băsescu avea, în urmă cu 9 ani, vilă în Como, azi are o casă în Vama (Suceava).

Liviu Negoiță este candidatul Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), formațiune fondată de Dan Voiculescu, pentru funcția de primar în sectorul 1.

Susținut de Cristian Popescu Piedone, Liviu Negoiță susține azi că vila de pe malul lacului Como (Italia), subiect pe larg dezbătut de televiziunea lui Voiculescu în urmă cu mai mulți ani, este o invenție de presă. Palatul ar fi costat 2 milioane de euro.

Dușmanul lui Dan Voiculescu în 2015: „Pentru că pot”

Subiectul a fost abordat intens în 2015 de Antena 3, când Liviu Negoiță era în grațiile lui Traian Băsescu.

„Pe domnii ăştia nu i-a întrebat nimeni nimic ani de zile şi d-aia au făcut ce au vrut, pentru că ştiau că pot, că lor nu li se va întâmpla nimic”, comenta atunci, revoltat, Răzvan Savaliuc, invitat în emisiunea Exces de putere.

Prietenul lui Dan Voiculescu în 2024

Astăzi, Liviu Negoiță, a devenit, brusc, după ce as-a înscris în partidul lui Dan Voiculescu, frecventabil și este promovat intens de Antena 3-CNN.

Din această nouă postură și după o serioasă reevaluare ideologică, el critică activitatea primarului Clotilde Armand și face uitată campania media împotriva sa dusă de televiziunea lui Dan Voiculescu în urmă cu 9 ani.

Citește și: Piedone și-a majorat salariul cu 50% în prima zi când s-a întors din închisoare la primărie

Avere pe numele soției

Întrebat, recent, într-un interviu la EuropaFm despre bunurile sale, Liviu Negoiță a declarat că agoniseala lui se regăsește în declarația de avere.

„Tot ce am, am pe munca mea. Sunt bine. Am casa de la Balotești, care a fost filmată și din elicopter. Am o casă mică de veche de vacanță în Bucovina.

Am avut o casă pe care am moștenit-o și am înstrăinat-o”, a susținut Liviu Negoiță pentru EuropaFM.

Fostul primar și actual candidat a susținut că nu a fost de 10 ani în Italia și că „nu poți ascunde o casă. Nu există așa ceva. Nu puteam să o iau pe numele rudelor sau pe numele interpușilor”.   

Ultima declarație de avere a lui Liviu Negoiță datează din 17 octombrie 2020, când Negoiță a candidat, fără succes, la o o funcție de de deputat din partea partidului Mișcarea Populară.

Potrivit documentului amintit, casa de la Balotești și cea din Bucovina erau trecute pe numele proaspetei soții, candidatul de acum fiind la momentul respectiv fără ocupație.

Citește și: Cîrstoiu stop. Când șmecheria din piață nu merge și în politică

Dușmanul și preferatul lui Dan Voiculescu are o casă de 650 de metri pătrați

Astfel, potrivit documentului amintit, soția sa, Ioana Virginia Negoiță, este proprietara a două terenuri în Balotești–Ilfov și Vama-Suceava, este titularul unei case în Balotești de 650 mp, a unui apartament în București și a unei case de vacanță în Vama.

Tot soția, încasa în 2020 nu mai puțin de 78.000 de euro /an chirie pe casa din Balotești.

Ioana Virginia Negoiță este angajată a Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), salariul ei fiind secretizat.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: INQUAM_Photos_Octav_Ganea

spot_imgspot_img
Virgil Burlă
Virgil Burlă
Virgil Burlă este jurnalist din 2000. A început la Iași, apoi a continuat la București, unde s-a specializat ca reporter pe domeniul justiției. Mai colaborează cu Europa Liberă România.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related