Consumul de droguri, pe agenda CSAT. Iohannis: Efectele consumului de droguri sunt o provocare serioasă la adresa siguranței individuale și naționale

Data:

Consumul de droguri, pe agenda CSAT. Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că va pune consumul de droguri pe agenda viitorului Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), informează G4Media.ro.

”Am decis să includ pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării acest subiect. Efectele, amploarea, provocările societale ale consumului de droguri, mai ales de la vârste fragede și în școli, sunt o provocare serioasă la adresa siguranței individuale și naționale”, a spus președintele Iohannis într-un discurs susținut luni la începerea anului școlar la școala gimnazială 162 din București.

CSAT este organismul care dă direcția instituțiilor de forță în combaterea unor fenomene care pun în pericol siguranța națională. Odată ce o temă e pusă pe agenda CSAT și există o hotărâre CSAT pentru combaterea acelui fenomen, toate instituțiile de forță sunt obligate să se pună în mișcare.

“Vreau să subliniez importanța comportamentelor preventive și responsabile. Este crucial ca tinerele generații să înțeleagă încă de la o vârstă fragedă pericolele și consecințele dramatice ale consumului de droguri, alcool și tutun”, a mai spus Iohannis în discursul la începerea anului școlar, potrivit G4Media.ro.

Citește și: Ce structuri de informații l-au făcut de râs pe președinte?

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: presidency.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În câțiva ani, semafoarele ar putea avea patru culori: verde, roșu, portocaliu și alb | Aktual24

Pe măsură ce mașinile și camioanele devin mai inteligente...

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști...

Accident grav în Tulcea, între un microbuz şi o maşină de teren. Șapte persoane rănite

Accident grav în Tulcea. Şapte persoane au fost rănite...