Controversatul șef al ANPC demisionează pentru a fi candidatul PSD la Primăria Constanța

Data:

Controversatul șef al ANPC demisionează pentru a fi candidatul PSD la Primăria Constanța. Horia Constantinescu se laudă singur că ar fi scris „o pagină de istorie în cartea autorității”.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa și la o zi după ce a declanșat o isterie națională vorbind despre faptul că unii pui galbeni, prezentați ca fiind crescuți sănătos, să fie de fapt vopsiți.

Horia Constantinescu rămâne comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat).

Controversatul șef al ANPC s-a lăudat pe Facebook

Mesajul lui Constantinescu, postat pe pagina sa de Facebook, unde se laudă singur că ar fi scris “o pagină de istorie în cartea autorității”.

“Închin o ceașcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ați arătat susținerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca președinte al autorității.

Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța.

Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de președinte pentru a mă putea dedica campaniei și noului proiect. Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității.

Las o instituție funcțională, cu pași importanți făcuți către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă și cu performanțe notabile.

Rămân totuși în această mare familie, în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat). Trăiesc senzația unui divorț prin acord, dar gândul recăsătoririi cu Primăria Constanța mă motivează enorm.

Pregătesc partajul; las autorității câteva sute de ore suplimentare, proiecte și o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate și o reputație impecabilă în această poziție”, a transmis Horia Constantinescu.

Citește și Prea mulți români nu știu ce trebuie să facă un primar. De aceea sunt ușor de păcălit

Cine este Horia Constantinescu

Horia Constantinescu (50 de ani) este șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, controversat și contestat de organizațiile patronale, giganții fast-food, corporații și marile lanțuri de magazine din România, prin prisma controalelor pe care le face, erijându-se în susținătorul producătorilor și oamenilor de afaceri locali, notează o analiză G4Media.

Unul dintre businessurile pe care le-a promovat printr-un mesaj pe Facebook în octombrie 2023 este Ferma Dacilor, care a ars două luni mai târziu, în urma unui incendiu și care nu avea

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Economedia.ro
Economedia.ro
Economedia este site de știri și analize economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...