Culisele anchetei în cazul dublei crime din Iași

Data:

Jurnaliştii Ziarului de Iaşi au aflat care sunt probele ce, în ciuda speculaţiilor din afara instanţelor, au dus la arestarea marocanului Ahmed Sami el Bourkadi în cazul dublei crime din complexul Roua.

Între timp, au mai apărut unele probe care au “încurcat” ancheta: urmele ADN de pe resturi de îmbrăcăminte s-au amestecat, însă au relevat că au fost mai multe persoane în “casa groazei”, în seara crimelor.

Judecătorii au considerat însă că, în ciuda celor colaterale, probele anchetatorilor sunt suficiente pentru a-l arunca după gratii pentru câteva luni pe marocanul suspect de moartea iubiţilor Vanessa Burlacu şi Youssef Ajniyah. Cele 33 de lovituri primite de fată şi 17 de către băiat i-au făcut să creadă pe anchetatori că ucigaşul este psihopat. Instanţa a avut însă pe masă şi probe de care opinia publică află acum, în premieră.

Articolul integral, în Ziarul de Iași!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related