Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați | Gazeta de Stâlpeni

Data:

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați? Comuna Stâlpeni a cheltuit din bugetul local peste 40.000 de lei pentru promovarea primarului aflat în funcție.

În comuna Stâlpeni, paradoxul este la el acasă. Locuitorii plătesc pentru a fi dezinformați, iar primarul se laudă cu unele realizări la care cea mai mare contribuție a avut-o fostul primar, cel care a propus și inițiat aceste proiecte.

Locuitorii s-au săturat de laudele administrației locale

Și la care administrația Șerbănoiu a făcut doar recepția acestora, așa cum a fost strada cu gurile de canal peste care s-a pus asfalt (Ulița Chibrit) sau suplimentarea de forare a apei potabile la Livezeni, fără stație de clorinare conformă. Și acestea sunt doar câteva exemple.

Citește și Deficitul bugetar va exploda până la finalul anului. Ce înseamnă acest lucru pentru noi

Într-o lume unde iluziile se vând cu greutatea aurului, cetățenii par să nu mai accepte să fie conduși de actuala administrație pe cărările întunecate ale dezinformării.

Afirmăm asta deoarece persoane cu funcții de conducere în administrația locală au decis să înființeze un nou grup facebook, Stâlpeni Actual, administrat de viceprimarul Mariana Machedon, vicepreședinte PSD Argeș.

Acest grup se adaugă altor canale de comunicare (a se citi propagandă și dezinformare) controlate de actuala administrație:

1. grupul facebook Stâlpeni/Argeș Online, administrat de un cont, Stâlpeni Argeș, care are la profil sigla PSD;

2. pagina Facebook PSD Stâlpeni și

3. grupul privat Psd Stalpeni, evident administrate de PSD; plus

4. pagina Primaria Stalpeni Arges, administrată, din câte știm, tot de viceprimarul Mariana Machedon.

Bani publici pentru promovarea unei persoane

În total 5 canale de promovare, numai pe facebook. Acestora li se adaugă site-ul comunanoastră.ro, declarat „oficial”, deși primăria Stâlpeni mai are unul tot „oficial”, conform documentelor consiliului local.

Site pe care este promovat exclusiv și intensiv Gabi Șerbănoiu și care a costat anul trecut bani publici 15.000 de lei, iar anul acesta încă 16.800 de lei, conform contractului A188/2024, semnat de primar. În total 31.800 de lei.

Citește și Inspecția Judiciară cere suspendarea judecătoarei din dosarul „2 Mai”, la presiunea opiniei publice

Tot la promovare intensă și propagandă se încadrează și articolele plătite din bani publici, mai ales pe site-ul abonat la bani publici conform SEAP, ArgesPress.

Pe care găsim articole care deontologic profesional ar fi trebuit să fie marcate cu semnul (P) de la publicitate sau să conțină informația că este un articol plătit.

Doar de la Stâlpeni acest site a primit 10.000 de lei în 2 ani, conform contractelor A45/2023, valoare 4.000 lei și A185/2024, în valoare de 6000 de lei. Alți bani publici pentru a fi promovat primarul Gabi Șerbănoiu, care candidează pentru un nou mandat anul acesta.

Continuarea în Gazeta de Sâlpeni

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Gazeta de Stâlpeni/ gazeta-stapleni.ro

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related