Cât a costat concertul lui Enrique Iglesias de la Festivalul Intencity din Craiova | Știri Craiova

Data:

Cât a costat concertul lui Enrique Iglesias de la Festivalul Intencity din Craiova au aflat jurnaliștii abia după un an. Inițial, cheltuielile au fost considerate confidențiale”.

Dai un ban, dar stai în față. Poza primarului Olguța Vasilescu cu starul mondial a fost de milioane. Am aflat cât a costat prezența lui Enrique Iglesias la Craiova.

Citește și De la mare la golf. Iranul nu a fost întotdeauna dușmanul Israelului

„A fost excepțional!”, a spus Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, despre prestația artistului latin Enrique Iglesias la ediție de anul trecut a Festivalului Intencity, potrivit Știri Craiova.

Primărița nu doar l-a aplaudat la scenă deschisă, ci a avut și ocazia să socializeze cu faimosul cântăreț, cu care s-a și fotografiat.

Remarcabil a fost, însă, și onorariul pe care Opera Română Craiova (ORC), organizatorul evenimentului, l-a achitat pentru a-l aduce la Craiova pe faimosul cântăreț.

Secretomania din jurul costurilor

Cât a costat concertul lui Enrique Iglesias: cea mai mare parte a cheltuielilor a fost susținută, ca și la prima ediție, din bugetul orașului. Mai mult de un sfert din subvenția acordată de primăria Craiova festivalului a ajuns la artistul spaniol.

Opinia publică nu a fost informată niciodată despre cheltuielile cu artiștii, organizatorul motivând că sunt confidențiale, iar contractele se semnează cu impresarii lor, care aduc, de regulă, mai mulți artiști odată.

Citește și Cele trei amnistii mascate din ultimii 7 ani. Chiar și să vrei, nu mai poți intra la pușcărie

„Chiar discutam cu cineva care nu acceptă decât DJ și, după ce a văzut show-ul cu Enrique Iglesias, mi-a spus: înțeleg de ce v-ați bătut doi ani ca să-l aduceți, pentru că, într-adevăr, face show și a făcut un show de excepție. Eu zic că a fost extraordinar, a fost un show excepțional”, a declarat Olguța Vasilescu la finalul festivalului, confrom Știri Craiova.

Însă, deși a fost apreciat de cetățeni, cât a costat concertul lui Enrique Iglesias: circa 7.500.000 lei, adică 1,5 milioane de euro, conform informațiilor obținute de Știri Craiova, confirmate de conducerea Operei Române Craiova (ORC).

Continuarea în Știri Craiova


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: stiricraiova.ro

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...