Cunoscut medic din Craiova trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Data:

Cunoscut medic din Craiova trimis în judecată pentru ucidere din culpă, după ce a fost acuzat de intervenții fatale asupra unor pacienți.

Alin Demetrian, angajat al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova, a fost trimis în judecată. Acesta este acuzat de comiterea infracțiunii de ucidere din culpă ca urmare a culpei medicale, potrivit Oltenia Live.

Medicul este acuzat că a comis erori care au fost fatale pentru pacienți cu diverse tumori pulmonare.

Procurorii din cadrul Parchetelui de pe lângă Tribunalul Dolj spun că medicul craiovean a fost trimis în judecată, până acum fiind cercetat în stare de control judiciar.  

Citește și: 12 persoane urmărite național sau internațional, depistate de polițiști

Cunoscut medic din Craiova trimis în judecată pentru ucidere din culpă

„La data de 13.09.2019, în calitate de medic operator principal, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciula Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, ca urmare a nerespectării măsurilor de prevedere pentru exercitarea profesiei de medic, specialitatea chirurgie toracică, Demetrian Alin-Dragoş a efectuat în mod necorespunzător o mediastinoscopie cervicală anterioară tip Carlens asupra pacientului B.D. în timpul căreia a secţionat accidental trunchiul brahiocefalic drept al pacientului, provocându-i o hemoragie externă masivă care a condus, în dimineaţa zilei de 14.09.2019, la moartea violentă a pacientului, între actul medical efectuat de către inculpat şi decesul pacientului existând legătură de cauzalitate directă”, conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Potrivit procurorilor, „s-a dispus disjungerea cauzei efectuarea de cercetări față de chirurgul Demetrian, în calitate de suspect, pentru săvârșirea, în împrejurări asemănătoare, a altor trei infracțiuni de ucidere din culpă ca urmare a culpei medicale”.

În aprilie, anul trecut, medicul a fost reținut în acest caz.

Articolul integral, în Oltenia Live!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: oltenialive.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. Feriti va de dr. CRISTIAN Draghici, NEUROLOGIE, si de tratamentele prescrise de acesta care va pot scurta viata.Tatăl meu, cardiac, infarct miocardic in antecedente, a ajuns cu salvarea la upu , simțindu-se extraordinar de rau.Am suspectat un nou infarct.L au trimis la urgente minore neurologie dr.cristian DRAGHICI , care i a administrat Dexametazona intravenos,in condițiile în care se știe ( orice search google myocardial infarction dexamethasone) ca aceasta , administrata celor care au avut sau au infarct, poate provoca un nou infarct sau agrava pe cel existent.Tatal meu a precizat ca are în antecedente infarct anul trecut.Cel putin rea intenție, daca nu intenție criminala.Cum mai spunea cineva, răutate pura.Intors acasa, s a simtit slăbit in continuare, din ce in ce mai rau.Dupa o săptămână,Am fost nevoiți sa l ducem la upu militar, ne au primit dupa insistente.Diagnostic: infarct miocardic anteroseptal.Nu s a putut interveni. Dupa 10 zile, externat.Ajuns leguma, stat doar in pat.Multumita intențiilor rele ale medicului urgentist si ale tratamentului aplicat de dr. CRISTIAN draghici ,NEUROLOG, cel din poza de pe site .Poate se face si o investigatie la primiri urgente spital universitar , sa se vada cum sunt ajutati oamenii sa moara.Cititi si review urile Google maps ale spitalului.De asemenea,pare ca prescrie Dexametazona si varstnicilor cardiaci si diabetici, la Ponderas, cu potential mortal, dupa cum gasesti pe net reviewuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum a fost schimbată judecătoarea din dosarul „2 Mai”

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM)...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 4 și ce averi au aceștia

În cursa pentru funcția de primar al Sectorului 4...

Raportul despre mandatul lui Nicușor Dan. În ce situație a preluat Primăria Capitalei

Nicușor Dan a făcut un raport despre activitatea sa...

Recidivist depistat în timp ce încerca să vândă 456 de punguțe cu heroină

Depistat în timp ce încerca să vândă 456 de...