Curse aeriene, cu Norwegian Air, direct de la București la Oslo

Data:

Norwegian Air va lansa din iunie, în premieră pentru România, o cursă aeriană directă de la Oslo la București și retur. Linia este deocamdată în teste, fiind activă până în octombrie anul acesta. Dacă rezultatele se vor dovedi încurajatoare, cursele vor fi menținute.

Compania low-cost norvegiană va opera din iunie 2023 zboruri comerciale spre și dinspre România, de pe aeroporturile „Henry Coandă”, din București, și Gardemoen, din Oslo.

Vor fi două zboruri pe săptămână, luni și vineri, potrivit Boarding Pass, la un preț mediu de 55 de euro pe călătorie.

Orarul zborurilor:

București (OTP) 11:55 – 14:10 Oslo (OSL) / luni, vineri;

Oslo (OSL) 07:00 – 11:15 București (OTP) / luni, vineri.

Zborurile vor fi operate de Norwegian cu Boeinguri 737-800NG și vor avea o durată de aproximativ trei ore și zece minute.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță este redactor-șef al PRESShub (presshub.ro), din ianuarie 2022. Anterior, a fost redactor-șef al revistei Newsweek România, din 2018 până în 2021, și cotidianului România liberă, între 2015 și 2017. Este absolvent de Jurnalism, în cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, și a urmat un master în Managementul instituțiilor mass-media (fără disertație) la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Și-a început cariera la Opinia studențească, cunoscuta școală de presă din Iași. A lucrat în presa locală, apoi a devenit corespondent pentru Iași al cotidianului Evenimentul Zilei. Din 2004, a coordonat pentru șase luni secția de corespondenți a Evenimentului Zilei. A mai lucrat la săptămânalul Prezent și a colaborat cu revistele Dilema Veche și Suplimentul de Cultură. Este co-autor în volumele „Mass-media și democrația în România post-comunistă” (ed. a II-a), Ed. Institutul European, Iași, 2013, și „COVID - 19. Dimensiuni ale gestionarii pandemiei”, Editura Junimea, Iași, 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Masivă scurgere de date despre operațiunile secrete ale Chinei | Aktual24

Masivă scurgere de date despre operațiunile secrete ale Chinei....

Mama lui Aleksei Navalnîi și-a văzut fiul. Dar Kremlinul vrea o înmormânare secretă

Mama lui Aleksei Navalnîi și-a văzut fiul decedat într-un...

Medicii tineri „fug” din cel mai mare spital din Moldova

Medicii tineri "fug" din cel mai mare spital din...